Horoscop 5 septembrie 2022. Zodia care va avea de furcă cu un trecut amoros complicat

Horoscop 5 septembrie 2022. Zodia care va avea de furcă cu un trecut amoros complicat
Horoscop 5 septembrie. Ce spun astrele despre evoluția lucrurilor pe plan familial, financiar și profesional pentru nativi.

Venus, planeta iubirii și a banilor, va tranzita zodia Fecioară începând de astăzi și până pe 29 septembrie. Acest tranzit ne aduce foarte mult pragmatism în relațiile cu cei din jur, atât sentimentale, cât și profesionale. Pe de altă parte, ne stimulează să ne perfecționăm relațiile, dar ne face și foarte critici cu cei dragi. Dacă ne place o persoană, tendința noastră va fi să o analizăm până la cel mai mic amănunt. Din punct de vedere financiar este un tranzit în care mai degrabă facem economii decât cheltuieli.

Horoscop zilnic 5 septembrie

Horoscop 5 septembrie. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Venus în tranzit prin sectorul muncii vei fi mult mai eficient în desfășurarea activităților și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii. Și starea de sănătate se va îmbunătății și vei avea ocazia să găsești tratamente bune la afecțiunile cu care te confrunți. Este o perioadă în care ar trebui să te concentrezi mai mult pe stilul de viață și să faci schimbări care să aducă o stare de sănătate mai viguroasă.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tu ai toate motivele să te bucuri de intrarea lui Venus în Fecioară, dat fiind că îți activează sectorul vieții sentimentale. Cum Venus este și guvernatoarea ta, te va susține să îmbunătățești relația cu persoana iubită sau cu copiii, iar în cazul celor singuri le poate aduce ocazia unei noi povești de dragoste. La locul de muncă te poți afirma mai mult prin talentele tale și creativitate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul lui Venus prin sectorul familiei și al locuinței te va ajuta să-ți îmbunătățești relația cu cei dragi, să te preocupi mai mult de casă, poate de o renovare, redecorare a locuinței. Discuțiile cu părinții vor ajunge mai ușor la un numitor comun și diferențele de mentalitate nu vor mai fi la fel de evidente. Venus îți guvernează sectorul iubirii și te susține să lucrezi la consolidarea unei povești de dragoste nou începute.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus te susține să-ți îmbunătățești dialogul cu cei din jur sau să te împaci cu o rudă, cu un prieten, cu un vecin cu care nu ai fost în relații foarte bune. De asemenea, te susține în procesul de învățare, să te poți concentra mai ușor dacă ai de dat un examen sau un interviu. Unii nativi pot pleca într-o excursie sau într-o delegație în perioada următoare.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus iese din zodia ta și îți activează sectorul financiar, aspect care îți aduce șanse să-ți îmbunătățești bugetul și veniturile obținute din muncă proprie. Poți primi niște bonusuri sau poți face niște negocieri salariale avantajoase în următoarea perioadă. Unii nativi își monetizează talentele, în timp ce alții vor prefera să facă economii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus intră chiar în zodia ta și te susține să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur, dar și starea de sănătate. Te vei preocupa mai mult de tine, de felul în care arăți și de plăcerile tale. Unii nativi pot să-și facă o schimbare de look în perioada următoare. Din punct de vedere sentimental, ești mai deschis către o nouă relație.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, te poate ajuta în timpul acestui tranzit să-ți îmbunătățești starea de sănătate sau să te preocupi mai mult de starea de sănătate a celor dragi. Vei depăși niște frici și emoții negative și vei avea ocazia să lași în spate ceva toxic din trecutul tău. Este o perioadă bună să ierți, să faci pace cu tine și să te odihnești mai mult. Nu este exclus ca cineva din trecutul sentimental să revină în viața ta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus te ajută să-ți îmbunătățești relațiile cu persoanele din anturaj, în special cu prietenii, și te va face mai sociabil, mai dornic să ieși la evenimente. Astfel, poți cunoaște persoane care să te ajute în demersurile tale. Din punct de vedere profesional, poți duce la succes un proiect în care ești implicat. Cum Venus îți guvernează relațiile, s-ar putea să apară o atracție neașteptată față de o persoană din anturaj.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus îți va tranzita sectorul carierei și al imaginii profesionale și îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești relația cu superiorii și statutul profesional. De asemenea, îți va aduce ocazii de afirmare și îți poate înlesni atingerea unor obiective pe care le ai. Este o perioadă în care te poți remarca prin muncă, răbdare și atenție la detalii.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În perioada cu Venus în tranzit prin Fecioară ai ocazia să înveți lucruri noi, să studiezi, să te înscrii la un curs sau să înveți o limbă străină. Ești dornic sa evoluezi în plan personal sau profesional și asta te poate îndemna să explorezi noi domenii de cunoaștere. Cum Venus este guvernatoarea sectorului iubirii tale, s-ar putea să cunoști persoane care să te atragă din punct de vedere intelectual, poate un profesor, un mentor sau o persoană de altă naționalitate.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Venus prin Fecioară îți înlesnește un context financiar legat de credite, impozite procese și bunuri materiale. În această perioadă poți obține mai ușor de la ceilalți niște avantaje materiale. În alte cazuri, partenerul poate aduce un venit suplimentar sau te poate susține în demersurile tale, poate chiar faceți o investiție comună. De asemenea, ai ocazia să-ți îmbunătățești viața intimă și să dai frâu liber pasiunii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus îți va tranzita chiar sectorul relațiilor și al căsătoriei și vei observa o reală îmbunătățire a vieții de cuplu. Te poți apropia mai mult de partener, îi poți înțelege dorințele și nevoile mai ușor, iar dacă ești singur, ești mai deschis către a lega o nouă relație. Din punct de vedere profesional, poți avea succes într-un proces sau poți semna un nou contract profesional.

Horoscopul zilei de 5 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!