04 mart. 2022 | 21:43

Horoscop 5 martie 2022. Zodia care are noroc în sectorul financiar

Horoscop
Horoscop 5 martie 2022. Zodia care are noroc în sectorul financiar
Horoscop zilnic 2022: noi vești pentru nativi

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Soare și Jupiter, unică în an, și denumită în astrologie “cea mai fericită zi”. Acum, entuziasmul, bucuria și oportunitățile aduse de Jupiter se întâlnesc cu strălucirea și forța vitală a Soarelui. Este un moment de care ar trebui să profităm la maximum și dat fiind că este în zodia Pești, să deschidem poarta spre spiritualitate și credință. Azi trebuie să facem doar ce ne place, doar ce ne face cu adevărat fericiți și să nu uităm că și alții au nevoie de noi.

Horoscop zilnic 5 martie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Profită de acest context și rupe-te de trecut. Fără îndoială, nu te vei mai întâlni cu el în următorii 12 ani. Este momentul să fii fericit iertând pe cei care ți-au greșit și iertându-te pe tine. Poți avea momente de iluminare care să te îndrume spre vindecare. Gândește pozitiv, spune o rugăciune și apelează la terapii alternative, naturiste. Te poți reapropia de spiritualitate.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi te bucuri de trăiri înălțătoare alături de prieteni sau poate vexzi cu ochii tăi cum un proiect în care te-ai implicat are succes. Grație felului tău de a fi câștigi popularitate și Universul îți poate trimite în cale oameni care să te ajute în evoluție, oameni care să te inspire. O persoană nouă îți poate lumina viața în aceste zile.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția, care-l implică și pe Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, se petrece în sectorul carierei și aspirațiilor înalte. Azi fă ceva care te ajută să ieși în față, fă-te vizibil și nu vei regreta. Ajută-te de ceilalți sau acceptă ajutorul venit prin alții și fă-te remarcat. Mulți nativi au acum șansa să se apropie de un obiectiv mult visat.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă nu ai deschis încă poarta spiritualității, azi chiar o poți face. Este un moment de care ar trebui să profiți pentru a face progrese pe calea evoluției tale. Poți întâlni mentori, persoane cu experiență care să îți împartă din înțelepciunea lor. Ține cont că și o carte citită, un film, documentar văzut pot fi motorul care pune în mișcare niște principii și credințe noi.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele este guvernatorul tău, iar conjuncția de astăzi îți va aduce entuziasm, bucurie, optimism și mai ales ocazia să scapi de frici, de anxietăți și poate chiar de unele dependențe. Ai grijă ca nu cumva să le amplifici! Gândește pozitiv. Unii nativi pot primi un cadou, pot face o investiție avantajoasă și pot trăi pasional în intimitate.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

După 12 ani, iată că Soarele și Jupiter se unesc în sectorul relațiilor tale, aspect care poate să-ți aducă o nouă relație de lungă durată, dacă ești singur. Dacă ai deja un partener, vei avea șansa să lustruești relația și să faceți progrese împreună. Azi vei avea parte de momente minunate în cuplu și vei redescoperi fericirea, bucuria, poate chiar motivele pentru care ești lângă partenerul tău.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind că Soarele îl întâlnește pe Jupiter în sectorul muncii tale, fă tot posibilul ca astăzi să te dedici doar acelor activități care-ți fac plăcere. De fapt, cam tot ce vei face astăzi te va bucura și te va entuziasma, însă ai grijă să nu duci lucrurile la extrem, și să te și odihnești. Unii nativi pot descoperi remedii eficiente la problemele de sănătate cu care se confruntă.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ești printre norocoșii zilei, dat fiind că ai parte de conjuncția Soare-Jupiter în sectorul iubirii. Cresc sentimentele, crește pofta de viață, ești entuziast și optimist. Profită și dedică-te pasiunilor tale, fă ce te face fericit! Dă frâu liber creativității și simțului artistic! Unii nativi se pot îndrăgost, alții pot începe o relație, iar alții se pot bucura de reușitele copiilor sau de timp petrecut cu aceștia.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cum Jupiter este guvernatorul tău, nu ai încotro decât să te bucuri de această zi, de sănătatea ta și de momentele de iluminare pe care le poți trăi. Atarea emoțională este bună, simți o pace în interior și te poți reapropia de cei dragi. Petrece-ți timpul făcând lucruri care te fac fericit. Vizitează-ți părinții, casa părintească și preocupă-te de înfrumusețarea căminului. Te vei reîncărca cu energie.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ai șanse mari să te împaci cu o persoană dragă, dar și să porți dialoguri elevate, spirituale, care te încarcă de bucurie și optimism. Înainte de toate, gândește pozitiv! Este obligatoriu! Apoi, ieși cu prietenii, ieși la o plimbare și lămurește toate neînțelegerile avute. Un drum banal pe care-l faci astăzi, un mesaj comun pot aduce bucurie în sufletul tău.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dar fiind că acest moment norocos al Universului se petrece în sectorul tău financiar, te poți aștepta la niște câștiguri, o sumă de bani, un cadou. Chiar și un buchet de flori te poate face fericit astăzi. Și cum fericirea depinde de noi, fă-ți cvhiar tu o plăcere și cumpără-ți ceva! Posibil ca un evenimet trăit să-ți readucă încrederea în tine de care atât aveai nevoie.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Zodia ta este gazda conjuncției Soare-Jupiter, iar cum Jupiter este și guvernatorul tău, te poți aștepta să strălucești astăzi. Gândește pozitiv și bucură-te de ceea ce-ți oferă viața. Fă doar ceea ce-ți place și te face fericit. Este un moment bun să te conectezi la energiile Universului și să faci progrese pe calea evoluției spirituale.

Horoscopul zilei de 5 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro