Horoscop 5 februarie. Zodia care se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 5 februarie. Zodia care se confruntă cu probleme de sănătate
Ce iti rezerva astrele pentru 5 februarie

Astăzi se formează pe cer două aspecte importante. Primul este conjuncția Soare-Saturn din Vărsător care ne pune limite și frâne și ne obosește, ne face mult mai rigizi și conservatori. Al doilea aspect astrologic este careul dintre Marte (Capricorn) și Chiron (Berbec), care poate activa o rană profundă, o rană de afirmare. Se pot accentua ambiții și impulsivitaea ne poate da de furcă, de aceea trebuie să avem grijă la acțiunile întreprinse.

Horoscop zilnic 5 februarie 

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă prietenii îți propun ieșiri, azi s-ar putea să nu ai prea mare chef de socializare. Ai impresia că unele proiecte sunt o povară pentru tine și asta te cam demralizează. În plus, ai grijă la cum te manifești și căror impulsuri lăuntrice le dai curs pentru a nu face gafe care să te coste imaginea sau chiar reputația.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Profesional, deși este weekened, simți o mare responsabilitate care-ți cade pe umeri. Poate tu ai preluat niște responsabilități care acum te acaparează. Relațiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta sunt apăsătoare, încordate. Pe de altă parte, s-ar putea să reînvii trecutul și să deschizi niște răni care păreau cicatrizate. Încearcă să ierți pe cei care te-au rănit.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

S-ar putea să nu vezi încă foarte clar niște situații de viață cu care te-ai confruntat sau să ai senzația că ceilalți îți impun mecanisme de gândire și principii de viață. Totodată, poți avea parte de deziluzii care vin din partea unor persoane în care îți pusesei încrederea, poate din partea unor prieteni de la care avea așteptări mari.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Senzația că ceilalți te limitează, că nu te iau în seamă și nu te consultă în situații importante te mâhnește astăzi și te face să te închizi în tine. S-ar putea să fie vorba și de nemulțumiri profesionale sau legate de propria ta afirmare care să te facă mai irascibil în relațiile cu ceilalți, în spaecial cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Conjuncția Soare-Saturn se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, iar Soarele fiindu-ți guvernator, cel mai probabil te vei simți blocat de ceilalți, limitat și restricționat. A grijă să nu ai așteptări prea mari de la partener. Ești mai obosit decât de obicei, rără chef și rigid. Ai grijă la tendința de a te lupta pentru a demonstra un adevăr personal sau pentru a-ți susține principiile.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

S-ar putea să te simți mult mai obosit decât de obicei și să nu poți face toate activitățile pe care ți le-ai planificat. Starea generală te îndeamnă la odihnă. În plus, ai senzația că ceilalți cer prea mult de la tine și îți va fi greu să te adaptezi. S-ar putea să pierzi energie în fel și fel de situații și în loc să te distrezi, mai mult să te epuizezi. Evită împrumuturile și viciile!

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Conjuncția Soare-Saturn poate activa o serie de nemulțumiri sentimentale și te-ai putea simți neiubit, neapreciat și limitat din punct de vedere creativ. S-ar putea să reactivezi o rană relațională mai veche și să apară tensiuni cu partenerul sau chiar cu familia. Și cei singuri pot fi copleșiți de acest context și chiar le poate deveni mai greu de suportat singurătatea.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să spui lucruri pe care apoi să le regreți și să te bagi în discuții contradictorii. Totodată, poți fi rământat de prea multe gânduri, idei și decizii profesionale pe care le-ai luat sau trebuie să le iei. Conjuncția Soare-Saturn s-ar putea să te forțeze să petreci mai mult timp pe acasă. Evită să te răzvrătești contra familiei.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Azi nu simți să spui ce ai pe suflet și cel mai probabil vei fi foarte atent la cuvinte sau vei evita anumite discuții. S-ar putea ca o rană sentimentală mai veche să ți se reactiveze. Poate fi vorba de un moment în care ai fost dezamăgit sau nu te-ai simțit iubit. Atenție la deplasări. Pot fi problematice și cu obstacole.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Careul Chiron-Marte vorbește despre neîncrederea în propria ta persoană. Poate fi vorba de reactivarea unei traume din copilărie sau de un dezechilibru emoțional mai vechi. Pe de altă parte, financiar, conjuncția Soare-Saturn te poate limita și s-ar putea să-ți pună niște piedici dacă vrei să faci cheltuieli, astfel încât să te responsabilizeze.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să reprimi ceea ce te doare, ceea ce ai pe suflet și din cauza asta să devii irascibil. Poți, însă, și să ai curajul necesar pentru a spune ceea ce te doare vizavi de ceilalți, ceea ce nu-ți convine. Conjuncția Soare-Saturn se petrece în zodia ta și te pote stimula la odihnă. Oboseala se poate accentua și nu vei avea prea mult chef să faci nimic.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

O rană financiară se poate reactiva acum grație lui Chiron și poate veni cu un moment de conștientizare important. S-ar putea să treci printr-un context asemănător cu ceva din trecut, când n-ai avut bani sau când prietenii te-au evitat din cauza lipsurilor materiale. Conjuncția Soare-Saturn îți cere mai multă odihnă. S-ar putea să cauți să stai singur, să te interiorizezi sau să te preocupi de o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 5 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului. 

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!