03 feb. 2023 | 21:55

Horoscop 4 februarie 2023. Zodia care poate să facă mulți bani

Diverse
Horoscop 4 februarie 2023. Zodia care poate să facă mulți bani
Horoscop 4 februarie 2023. Cine sunt nativii care pot să câștige mai mulți bani. Cum vor evolua lucrurile în viețile zodiilor.

Horoscop 4 februarie 2023. Astrele dezvăluie cu ce situații se vor confrunta persoanele născute în cele 12 semne zodiacale în ziua de sâmbătă. O parte dintre nativi pot să își mărească veniturile financiare, dacă știu cum să negocieze cu șefii. Cine s-ar putea confrunta cu tensiuni în viața de cuplu.

Horoscop 4 februarie 2023

Berbec. Ziua de sâmbătă, 4 februarie, este marcată de creativitate. Trebuie să înveți să te simți confortabil cu tine și să îți permiți să te exprimi așa cum simți. Oamenii din jur s-ar putea să te determine să te închizi în tine. Astrele spun că vei face o greșeală dacă te vei inhiba. Oferă-ți libertate pe plan artistic.

Taur. Unele persoane din jur te privesc drept o forță intimidantă. Tocmai de aceea, decid să nu îți recunoască meritele reale. S-ar putea ca unele acțiuni să fie definite de invidie, însă nu trebuie să descurajezi. Poți să-ți înfrunți adversarii, arată horoscopul zilei de sâmbătă.

Gemeni. Astrele arată că vei fi pus într-o situație sensibilă. Va trebui să dai unele explicații, iar recomandarea este să vorbești sincer și din inimă. Ai ceva important de spus și știi exact cum să îți aperi poziția.

Rac. Ai muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care ești astăzi. Nu îți subestima valoarea. Este important să știi să îți ceri drepturile, indiferent dacă este vorba despre un articol împrumutat unui coleg sau despre o majorare a veniturilor salariale. Ține minte că întârzierea unor astfel de lucruri nu ar trebui să reprezinte, întotdeauna, un impediment.

Zodia care poate câștiga mai mulți bani

Leu. Te simți neînfricat, pe bună dreptate! Luna plină este în favoarea ta. Astrele spun că trebuie să te iubești mai mult. Îmbracă-te în cele mai bune haine și ieși în oraș. Nu trebuie să îți pierzi încrederea în tine. Indiferent de greutățile cu care te confrunți, nu uita că după nori răsare întotdeauna soarele.

Fecioară. Ești implicat într-un proiect ce prezintă un termen limită. Din nefericire, nu ai reușit să duci toate sarcinile la capăt, astfel încât ești îngrijorat că totul va fi un eșesc. Horoscopul zilei de 4 februarie spune că trebuie să fii mai optimist. Nu uita că energia bună conduce la rezultate pozitive.

Balanță. Nu mulți oameni au norocul de a avea alături persoane care să aibă încredere în ei și să îi susțină în toate planurile de viață. Tu faci parte din categoria celor binecuvântați de Univers. Nu te îndepărta de persoanele care își lasă amprenta în mod pozitiv. Dimpotrivă, apreciază-i mai mult!

Scorpion. Horoscopul zilei de 4 februarie dezvăluie că vei avea parte de o promovare la locul de muncă. Ai muncit din greu pentru a-ți majora veniturile financiare. Această schimbare te va ajuta să obții mai mulți bani. Trebuie să ai grijă la modul în care negociezi când te așezi la masă. Ai încredere în capacitățile tale.

Cum pot evita nativii certurile în cuplu

Săgetător. Obișnuiești să îți păstrezi opiniile pentru tine. Pe termen scurt, s-ar putea să îți facă bine. Ai putea să eviți unele confruntări la locul de muncă, precum și în viața de cuplu. Pe termen lung însă, acest obicei nu-ți face deloc bine, dimpotrivă. Învață să fii mai combativ când ai o părere diferită de ceilalți.

Capricorn. Dacă ai nelămuriri cu privire la o situație, întreabă. Nu te retrage cu gândurile tale, creionând scenarii. Este posibil să ai parte de o confruntare, indică horoscopul zilei de 4 februarie. Tensiunile se pot reduce dacă înveți să fii deschis. Partenerul tău își dorește să îți spună un secret, însă are nevoie de un impuls de la tine.

Vărsător. Horoscopul zilei de sâmbătă arată că te afli într-o situație delicată din punct de vedere sentimental. S-ar putea să găsești dificilă exprimarea propriilor tale emoții. Chiar dacă este vorba despre o despărțire sau separare, trebuie să îți amintești că sinceritatea este primul pas spre vindecare. Să te păcălești pe tine nu va conduce la nimic bun.

Pești. Ai parte de o zi plină, sâmbătă. Astrele arată că ți-ai făcut planuri cu membrii familiei tale sau cu prietenii apropiați. Din păcate, va fi nevoie să le anulezi din cauza unor dificultăți de la locul de muncă. Totuși, cei care țin la tine te vor sprijini, astfel încât vei trece cu brio peste unele provocări.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Orașul din România prin care trece singurul pârâu termal din țară. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro