30 dec. 2021 | 21:20

Horoscop 31 decembrie 2021. Zodia care își duce planurile la sfârșit în ultima zi a anului

Horoscop
Horoscop 31 decembrie 2021. Zodia care își duce planurile la sfârșit în ultima zi a anului
În ultima zi a anului ne aflăm sub auspiciile unui sextil între Marte și Saturn.

Horoscop 31 decembrie 2021. În ultima zi a anului ne aflăm sub auspiciile unui sextil între Marte și Saturn. Acest aspect ne oferă seriozitate și maturitate în acțiuni. Ne ajută să ne ducem la bun sfârșit planurile propuse pentru acest final de an. Totodată, ne putem stabili rezoluții îndrăznețe și practice pentru anul ce vine.

Horoscop 31 decembrie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 31 decembrie 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Azi te simți mai liniștiti, dat fiind că Marte este guvernatorul tău, și simți să dai un pas în spate și să faci lucrurile cu calm și răbdare. Ești optimist, încrezător și ai energie să duci totul la capăt, așa cum ți-ai propus.

Mai ales că te organizezi foarte bine. Dacă vrei să pleci într-o călătorie sau trebuie să alegi între două destinații, vei analiza foarte mult variantele. Ceea ce vei alege va fi ceea ce îți va aduce și bucurie și plăcere.

Horoscop 31 decembrie 2021 Taur/ Ascendent Taur

Nativule în Taur vei reuși să-ți faci un bilanț destul de optimist al acestui an. Vei observa că te simți mult mai pregătit pentru anul ce vine. Relațiile cu ceilalți sunt bune, chiar reușeșsti să găsești un echilibru chiar și în relațiile unde au fost probleme.

În plus, ești mai chibzuit cu banii și ai mare putere de convingere asupra celorlalți când vine vorba de cheltuieli.

Horoscop 31 decembrie 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Și tu vei reuși să-ți impui punctul de vedere fără a deranja pe ceilalți, dar și ceilalți vor fi mult mai îngăduitori cu tine și cerințele tale. Relația de cuplu pare să se mai stabilizeze și pare că vei încheia anul în liniște.

Dacă nu ai un partener, ai cu siguranță certitudinea că acesta va veni și asta pentru că ești mult mai încrezător.

Horoscop 31 decembrie 2021 Rac/ Ascendent Rac

Ziua de astăzi se caracterizează prin eficiență. Fie că ești la locul de muncă, fie că ești acasă și-ți organizezi ultimele activități înainte de Revelion.

Faptul că te mobilizezi așa bine, te ajută să nu te suprasoliciți. Poate găsești puțin timp să te răsfeți și pe tine și să te odihnești pentru petrecerea dintre ani.

Horoscop 31 decembrie 2021 Leu/ Ascendent Leu

Închei anul cu poftă de viață și distracție, deși nu vor fi la cotele de altă dată. Este o zi foarte bună să cazi de acord cu partenerul în privința unor activități.

Poate chiar în privința programului de Revelion. Dacă ești singur, ai șanse să întâlnești pe cineva care să te incite, dar și să te sperie în același timp prin seriozitatea lui.

Horoscop 31 decembrie 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi te vei bucura de sprijinul familiei în toate activitățile întreprinse, cu atât mai mult cu cât tu ești cel/cea care organizează o petrecere de Revelion. Ești mult mai înțelegător cu cei din familie și starea ta emoțională este una stabilă.

Horoscop 31 decembrie 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

Socializezi ușor, ești vesel și bine dispus și reușești să închei anul într-o notă optimistă. Mai ales dacă ești alături de cei dragi. În plus, îi împaci foarte ușor pe cei din jur și asta te va face plăcut de toți.

Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru negocieri pentru că ești serios și ai putere de convingere.

Horoscop 31 decembrie 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Sextilul lui Saturn cu Marte din sectorul tău financiar, te susține să nu arunci banii pe prostii astăzi. Mai degrabă să faci calcule serioase, rigide, și cumperi doar strictul necesar.

În plus, dincolo de cumpărături necesare pentru masa de Revelion, vei fi tentat să cumperi doar pentru casă și familie, și atsa cu responsabilitate.

Horoscop 31 decembrie 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai multe dorințe și poftă de viață și de distracție, de aventură. Însă Saturn îți va înfrâna multe dintre aceste porniri. Nu în sensul rău, ci în sensul responsabil.

Cu toate astea, nu prea vei reuși să stai într-un singur loc astăzi. În plus, ai putere să-i convingi pe ceilalți să te urmeze în anumite activități.

Horoscop 31 decembrie 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Nu te avantajează prea mult acest sextil și oricum, nici întreg contextul astrologic, dat fiind că Venus retrogradează în zodia ta. Azi s-ar putea să te forțezi să te detașezi de ceea ce te apasă și să vrei să stai departe de toți și toate.

Nu este exclus să faci unele cheltuieli (responsabile) pe fond emoțional, încercând astfel să te mai animi.

Horoscop 31 decembrie 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi te bucuri de multă încredere în forțele tale și vei face lucrurile ca la carte. Dar o vei face cu mai mult entuziasm și voie bună. S-ar putea ca prietenii să vină cu propuneri mult prea îndrăznețe și curajoase pentru gusturile tale din acest moment.

Le vei mai reteza din entuziasm. Una peste alata, reușești să mai dai deoparte sobrietatea caracteristică ultimului an și să te bucuri de mai multă energie.

Horoscop 31 decembrie 2021 Pești/ Ascendent Pești

Nativule din Pești, azi nu vei face lucrurile la vedere, ci mai degrabă vei dicta din spatele cortinei. Vei reuși să te impui chiar și fără să fii prezent în fața celorlalți.

Pe de altă parte, este o zi bună să mai scapi din poveri. Să mai lași în spate din sacii grei pe care i-ai cărat tot anul și să te bucuri de petrecerea de Revelion așa cum se cuvine.

Horoscopul zilei de 31 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro