Horoscop 29 august 2020. Zi tensionată pentru zodii! Leul e pus pe ceartă

Horoscop 29 august 2020. Zi tensionată pentru zodii! Leul e pus pe ceartă
Horoscop pentru sâmbătă, 29 august

Specialiștii au disecat și interpretat din nou indicațiile astrelor. Din păcate, ziua de 29 august vine o energie negativă pentru leu. Ce se întâmplă cu celelalți nativi ai horoscopului?

Horoscop pentru sâmbătă, 29 august

Horoscop pentru sâmbătă, 29 august
Horoscop pentru sâmbătă, 29 august

Berbec – Ești tentat să faci unele schimbări, iar dacă vei alege să tratezi totul modest, inteligent și diplomat vei avea numai de câștigat. Vei avea în curând vești despre o afacere.

Taur – E posibil ca o relație să te incomodeze și să te facă să nu te simți chiar în felul tău, așa că îți este sugerat să scapi de anumite gânduri care nu-ți dau pace și să fii direct.

Gemeni – Trebuie să profiți la maximum de toate ocaziile care se ivesc! Ai parte de mult noroc în viața ta, iar ziua de 29 august este de departe una foarte bună.

Rac – Ai un vis pe care îl păstrezi doar pentru tine deocamdată, de teamă să nu riști când nu trebuie și astfel să nu se mai realizeze. Fii mai încrezător.

Leu – Relația cu prietenii tăi este una destul de tensionată în ultima perioadă. Nu trebuie să te lași influențat de nimeni și nimic și încearcă să fii pe cât poți de diplomat.

Fecioară – Ești extrem de agitat azi, 29 august. Astrele te sfătuiesc să o iei mai ușor și să fii mai prudent în luarea unor decizii.

Balanță – Totul se va pune cap la cap în următoarea perioadă, iar nemulțumirile tale se vor rezolva în curând. O să ai parte de realizări.

Scorpion – Ești preocupat de unele investiții pentru casă. Este de preferat ca azi să-i înțelegi pe ceilalți, nu să te impui în mod drastic.

Săgetător – Azi ești dezamăgit de o persoană care e posibil să fi spus niște minciuni despre tine. Ești din ce în ce mai scenptic și neîncrezător în ceea ce o privește.

Capricorn – Ai multe de lucru la serviciu, așa că nu reușești să finalizezi tot ce ți-ai propus. Fii un prieten bun și oferă-ți ajutorul oricui.

Vărsător – Ești pas cu pas mai aproape de atingerea unui scop pe care ți l-ai propus de ceva vreme. Nu trebuie să te mai îngrijorezi.

Pești – În perioada aceasta este important să acorzi foarte mare atenție relației de cuplu, dar și cea pe care o ai cu prietenii apropiați. E posibil să discuți cu ei despre un proiect bănos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI