28 aug. 2020 | 20:11

Horoscop 29 august 2020. Zi tensionată pentru zodii! Leul e pus pe ceartă

Știri generale
Horoscop 29 august 2020. Zi tensionată pentru zodii! Leul e pus pe ceartă
Horoscop pentru sâmbătă, 29 august

Specialiștii au disecat și interpretat din nou indicațiile astrelor. Din păcate, ziua de 29 august vine o energie negativă pentru leu. Ce se întâmplă cu celelalți nativi ai horoscopului?

Horoscop pentru sâmbătă, 29 august

Horoscop pentru sâmbătă, 29 august

Horoscop pentru sâmbătă, 29 august

Berbec – Ești tentat să faci unele schimbări, iar dacă vei alege să tratezi totul modest, inteligent și diplomat vei avea numai de câștigat. Vei avea în curând vești despre o afacere.

Taur – E posibil ca o relație să te incomodeze și să te facă să nu te simți chiar în felul tău, așa că îți este sugerat să scapi de anumite gânduri care nu-ți dau pace și să fii direct.

Gemeni – Trebuie să profiți la maximum de toate ocaziile care se ivesc! Ai parte de mult noroc în viața ta, iar ziua de 29 august este de departe una foarte bună.

Rac – Ai un vis pe care îl păstrezi doar pentru tine deocamdată, de teamă să nu riști când nu trebuie și astfel să nu se mai realizeze. Fii mai încrezător.

Leu – Relația cu prietenii tăi este una destul de tensionată în ultima perioadă. Nu trebuie să te lași influențat de nimeni și nimic și încearcă să fii pe cât poți de diplomat.

Fecioară – Ești extrem de agitat azi, 29 august. Astrele te sfătuiesc să o iei mai ușor și să fii mai prudent în luarea unor decizii.

Balanță – Totul se va pune cap la cap în următoarea perioadă, iar nemulțumirile tale se vor rezolva în curând. O să ai parte de realizări.

Scorpion – Ești preocupat de unele investiții pentru casă. Este de preferat ca azi să-i înțelegi pe ceilalți, nu să te impui în mod drastic.

Săgetător – Azi ești dezamăgit de o persoană care e posibil să fi spus niște minciuni despre tine. Ești din ce în ce mai scenptic și neîncrezător în ceea ce o privește.

Capricorn – Ai multe de lucru la serviciu, așa că nu reușești să finalizezi tot ce ți-ai propus. Fii un prieten bun și oferă-ți ajutorul oricui.

Vărsător – Ești pas cu pas mai aproape de atingerea unui scop pe care ți l-ai propus de ceva vreme. Nu trebuie să te mai îngrijorezi.

Pești – În perioada aceasta este important să acorzi foarte mare atenție relației de cuplu, dar și cea pe care o ai cu prietenii apropiați. E posibil să discuți cu ei despre un proiect bănos.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro