Horoscop 28 septembrie 2021. Zodia care trebuie să aibă grijă la alimentație

Horoscop 28 septembrie 2021. Zodia care trebuie să aibă grijă la alimentație
Află despre zodia care trebuie să aibă grijă la alimentație

Horoscop 28 septembrie 2021. Dacă în prima parte a zilei Luna trece prin zodia Gemeni și ne susține să spunem lucruri pe care până acum le-am fi evitat, ulterior se mută în zodia Rac, domiciliul său, de unde ne transmite o energie bună și roditoare.

Horoscop 28 septembrie 2021

Devenim mai sensibili, căutăm liniștea interioară și romantismul, mai ales că Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion se apropie de un trigon cu Neptun, planeta viselor, aflată în retrogradare în Pești.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

În prima parte a zilei încă te poți lăsa cuprins de unele frământări și întrebări, însă ulterior atenția se va canaliza asupra stării tale emoționale și vei dori să fii în echilibru cu tine și cu cei dragi. Poți primi ajutor și susținere din partea familiei. Financiar, ai intuiția necesară pentru a face o investiție avantajoasă sau pentru a obține un avantaj material rapid.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Taur/ Ascendent Taur

În prima parte a zilei evită cheltuielile, dacă știi că te afli pe un fond deja vulnerabil. Către seară, cheful de dialog va fi mai mare, poți sta la discuții, însă vei evita să faci prea multe destăinuiri despre viața personală sau o vei face doar dacă ai încredere deplină în persoana din fața ta. În cuplu se întrezăresc momente bune, de reconectare sentimentală cu partenerul.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna iese astăzi din zodia ta și s-ar putea ca în prima parte a zilei să fii mai copleșită de emoții și chiar frici, uneori temeri sentimentale. Seara te poți axa mai mult pe niște calcule și poți face o listă de cumpărături în încercarea de a-ți drămui cât mai corect bugetul. La locul de muncă ai creativitate și poți să primești aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Rac/ Ascendent Rac

Chiar dacă ziua nu începe prea bine și te poți simți mai obosit și stresat, ulterior, când Luna va intra în zodia ta, vei începe să-ți revii și să te simți mai puternic emoțional, deși situațiile cu care te vei confrunta nu vor fi deloc ușoare și nici de trecut cu vederea. Dacă ai partener, dă frâu liber trăirilor intime și alungă monotonia din cuplu, iar dacă ești singur, flirtează cu cineva care-ți place.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Leu/ Ascendent Leu

Încearcă să ai mai multă grijă la alimentație astăzi pentru că s-ar putea să nu-ți pice deloc bine ceea ce mănânci și verifică eticheta produselor înainte. Pe de altă parte, ar fi ideal dacă te-ai odihni mai mult și nu ai pune la suflet tot ce auzi în jurul tău. Este un moment foarte bun să petreci timp alături de familie.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

În prima parte a zilei poți intra mai ușor în conflicte cu cei din jur și poți fi foarte respingător față de persoanele nou cunoscute. Ulterior, nevoia de a petrece timp cu prietenii, de a ieși în oraș este mai mare. În cuplu poți purta discuții constructive cu partenerul de viață și puteți ajunge mai ușor la o cale de mijloc, chiar puteți face unele planuri de viitor împreună.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

Starea de iritare indusă de Mercur retrograd în zodia ta continuă și astăzi și poți avea percepții destul de greșite vizavi de realitate. La locul de muncă te poți supăra încă de la primele ore ale zilei, așa că ar fi de preferat să fii mai superficial cu anumite situații. Pot să apară tensiuni cu superiorii și o stare generală de animozitate. Îți poți schimba această stare dacă îți vei cumpăra ceva care te bucură.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Prima parte a zilei poate veni cu vești financiare mai puțin plăcute și una stfel de context te poate scoate total din zona de confort. Ulterior, vei găsi și soluții sau vei avea idei să redresezi o astfel de situație, așa că nu te criza. Poți fi mai conflictual cu cineva care-ți neagă niște convingeri de viață. În schimb, este o zi favorabilă romantismului și poți profita pentru a-ți exprima sentimentele în cuplu.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Manifești și astăzi o neîncredere în partener, fie că este vorba de persoana iubită, fie că este vorba de o relație profesională. Nu este deloc exclus ca seara să izbucnească un conflict în cuplu care pleacă de la bani sau fidelitate și încredere. Ai grijă la persoane care se reîntorc în viața ta. Te poți iluziona și poți suferi ulterior.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua nu începe deloc promițător și te poți simți mai obosit. Asta îți poate afecta capacitatea de a munci și poți deveni mai conflictual în relațiile cu ceilalți. În cuplu poți refuza orice cale de împăcare, iar profesional nu vei fi deloc deschis la compromis. În schimb, dacă te preocupi de un proiect personal, atitudinea ta se schimbă. Zi bună să ieși cu prietenii.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Nu începi nici tu ziua într-o stare prea bună și poți fi mai iritabil și ușor de enervat, însă vei reuși să te mobilizezi pe parcurs și să te dedici acelor activități pe care le ai în program, ba chiar poți primi laude din partea superiorilor. Dacă nu vei lăsa gândul să zboare departe, poate chiar vei reuși să termini tot ce este pe listă și asta te va face mândru de realizările tale.

Horoscop 28 septembrie 2021

Horoscop 28 septembrie 2021 Pești/ Ascendent Pești 

Încearcă să nu deschizi discuții în contradictoriu cu cei dragi chiar de la prima oră a dimineții pentru că riscul de conflict este mai mare. Starea afectivă și sentimentală se mai îmbunătățește astăzi și te poți simți mai împăcat cu tine și cu situațiile trăite în dragoste. Ești mai senzual, mai romantic și mai dornic să cucerești pe cineva.

 

Horoscop 28 septembrie 2021Horoscopul zilei de 28 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI