Horoscop 25 martie 2021. Zodia care are planuri în viitorul apropiat

Horoscop 25 martie 2021. Zodia care are planuri în viitorul apropiat
Horoscop, joi, 25 martie 2021: Previziunile astrelor pentru azi

Mercur din Pești a format în 24 martie un careu tensionat cu Marte din Gemeni, ceea ce a făcut ca zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești să fie pasibile de vești neplăcute și surprinzătoare. Joi, 25 martie, clepsidra se întoarce și face loc unei zodii pentru a-și creiona planuri de viitor.

Horoscop, joi, 25 martie 2021

Numerele norocoase de astăzi sunt 5, 13, 23, 43 și 45, iar culorile care vă vor îndrepta spre bine sunt roșu și mov.

Berbec

E o zi bună pentru a-ți face timp și a te gândit la tine, în special la sănătatea ta. E momentul potrivit pentru a face unele schimbări, poate în alimentație sau în ceea ce privește mișcarea pe care ar trebui să o faci constant.

Taur

Astăzi e posibil să dai un pas în spate și să te gândești la alegerile pe care le-ai făcut până acum și mai ales la cum au ajutat acestea. Evită să repeți greșelile din trecut.

Gemeni

Casa a 11-a este scosă în evidență astăzi, ceea ce reprezintă imaginea ta în societate și cum te simți în raport cu cei din jur. Se întrevedere organizarea unui eveniment sau a unei vacanțe.

Rac

Vești bune pentru tine. Poți intra în contact ușor cu oamenii și poți socializa productiv, lucru care îți dă o energie de învingător.

Leu

A venit timpul să-ți faci noi planuri pentru viitor, fie că este vorba despre o schimbare legată de casă sau de o călătorie pe care o aveai în gând. Energia zilei este bună.

Fecioară

S-ar putea ca orgoliile să fie astăzi supradimensionate. O discuție deschisă, cu cărțile pe față, ar putea ajuta. De asemenea, și puțină diplomație ar coborî disputa la un nivel plăcut. Oricum, obișnuiește-te cu gândul că ar putea apărea și replici acide.

Balanță

Ai parte de o zi destul de dificilă din punct de vedere profesional, lucru care se datorează faptului că nu ai încercat să prevezi unele lucruri ușor de întrezărit în contextul în care te afli. Este o zi cu randament scăzut.

Scorpion

Ar fi bine să vezi dacă atmosfera încărcată pe care o simți de atâta vreme nu te are ca pion principal, într-o măsură mică cel puțin. Te-ai putea îngriji de această doză care-ți aparține și ai putea discuta despre ceea ce te apasă.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI