Horoscop 25 iunie 2022. Zodia cu probleme în iubire

Horoscop 25 iunie 2022. Zodia cu probleme în iubire
Horoscop pentru 25 iunie

Luna traversează și astăzi zodia Taur, însă va forma aspecte mai puțin confortabile cu Uranus și Saturn. Se creează un context care aduce schimbări bruște, evenimente neprevăzute și limitări, în special de natură financiară, dar și amoroasă.

Horoscop zilnic 25 iunie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Deși s-ar putea să fii mai tentat să ieși la shopping, încearcă astăzi să nu arunci cu banii în toate direcțiile. Te poți aștepta la unele evenimente neprevăzute care să te oblige să scoți niște bani din buzunar sau să apelezi la economiile tale și să-ți dai peste cap bugetul.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Luna îți traversează și astăzi zodia, însă aspectele nu mai sunt la fel de profitabile pentru tine că în ziua precedentă. Asta înseamnă că va trebui să-ți conservi energia și să nu te expui unor evenimente neprevăzute doar de dragul de a face lucrurile altfel.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Te poți simți mai obosit sau starea de spirit îți poate fi alterată din cauza unor evenimente din trecut sau secrete care ies la suprafață. Profită că este zi liberă și reîncarcă îți bateriile pentru săptămâna următoare.

 

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Nu se întrevăd evenimente majore astăzi, însă așteaptă-te că niște planuri făcute cu prietenii să fie date peste cap. Sunt și cazuri în care poți fii luat pe nepregătite de unele situații legate de un proiect în care ești implicat.

 

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Încearcă pe cât posibil să aplanezi conflictele cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie că este vorba de părinți, fie de partener, sau reprezentanți ai instituțiilor statului. Ai mai multă grijă la imaginea ta, mai ales dacă te expui într-un context public.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Poți avea parte de unele evenimente care să-ți pună la încercare principiile de viață sau să-ți răstoarne niște convingeri și credințe. De preferat ar fi să-ți petreci ziua făcând o călătorie într-un loc în care nu ai mai fost.

 

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic îți aduce un interes crescut pentru conservarea unor economii sau pentru obținerea unor bunuri materiale. Unii nativi își cer niște drepturi, caută să returneze o datorie sau să intre în posesia unei sume de bani împrumutate.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece și astăzi prin casa relațiilor tale, însă formează aspecte mai puțin plăcute, ceea ce sugerează risc de conflict, atât în cuplu cât și în relațiile profesionale. Pot să apară evenimente neprevăzute și de preferat ar fi să te adaptezi mai mult la schimbări și la nevoile partenerului.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să ai parte de unele situație care să te scoată din zona de confort. Poate fi vorba de situații care s-au petrecut la locul de muncă și care, în continuare, te agită. De asemenea, poate fi vorba de situații care au legătură cu starea de sănătate și nu-ți permit desfășurarea sarcinilor așa cum ți-ai dori.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Fă lucrurile diferit în viața sentimentală, dacă vrei să ai parte de rezultate diferite. Poți fi surprins de atitudinea și cerințele persoanei iubite, iar dacă ai copii s-ar putea ca aceștia să te solicite mai mult ca de obicei. Nu este exclus să ai o stare de disconfort din cauza faptului că nu te poți bucura de timpul liber așa cum ți-ai dori.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă ți-ai făcut niște planuri de weekend, s-ar putea ca unele evenimente neprevăzute să te forțeze să te preocupi de casă sau, în alte cazuri, de familie. Se întrevăd conflicte cu cei dragi, așa că va trebui să depui un efort pentru a menține armonia în cămin.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să-ți ajungă la urechi fel și fel de vești și informații surprinzătoare menite să te scoată din zona de confort. Și dialogurile purtate astăzi au o doză de neprevăzut. Încearcă să nu crezi tot ce auzi, dar nici să nu ignori complet zvonurile.

Horoscopul zilei de 25 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!