24 mart. 2024 | 10:50

Horoscop 25-30 martie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodia cu protecție divină

Horoscop
Horoscop 25-30 martie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodia cu protecție divină
Horoscop 25-30 martie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodia cu protecție divină

Previziuni speciale de la Mihai Voropchievici, pentru următoarea săptămână. Numerologul a dezvăluit de carte este controlată fiecare zodie în aceste zile și ce semnificație are fiecare. Urmează o mulțime de surprize pentru unii nativi, vezi ce te așteaptă.

Berbec

Berbecul are cartea Cenușiu 15. O carte neutră spune că săptămâna următoare nu are nimic de făcut, așa că trebuie să demonstreze înțelepciune, să mediteze, să rămână singur sau să ceară sfaturi de la oameni mai în vârstă, pentru că ei știu ce spun.

Vezi și: Horoscopul banilor 25-31 martie 2024 cu Remus Ionescu. Zodia care primește bani de luni! VIDEO EXCLUSIV

Taur

Furtuna este o carte negativă pe care Taurii o dețin. Situațiile care îl bulversează îl fac furios, se dispută și simte că orgoliul lui a fost rănit. Dacă această situație este cauzată de partenerul de viață sau de o persoană apropiată, există posibilitatea unei rupturi. Nu lăsați emoțiile negative să se răspândească.

Gemeni

Gemenii au Clepsidra, o carte care poate fi instabilă și care poate fi bună sau rea. O săptămână de schimbări, în special în ceea ce privește relațiile. Sentimentele sunt posesive și gelozia persistă; din acest motiv, conversația devine agresivă. Totul depinde de gestionarea banilor. Încercați să evitați disputele cu privire la bani, deoarece acestea nu aduc bucurie.

Rac

Luna este patronul Racului. Deoarece nu au chef să facă nimic săptămâna viitoare, vor rămâne tăcuți. Sunt copleșiți de emoții când se gândesc unde au fost mai bine cu ceva timp în urmă. Încercați să evitați să vă concentrați pe trecut, deoarece prezentul este aproape și viitorul poate aduce surprize plăcute.

Leu

Leul intră în Triunghiul Bermudelor împreună cu Cartea 9, care anunță o săptămână dedicată comunicării. Extraordinar de mult, în special pentru cei care nu și-au văzut rudele de mult timp. Deși Leii nu doresc să se întâlnească cu oameni, săptămâna viitoare vor fi nevoiți să facă asta.

Fecioară

Fecioara este coordonată de Cartea Pătrat, care reprezintă începutul unei noi cariere. Dacă aveți o afacere, rezultatele financiare vor fi foarte bune. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va oferi sprijin și va pune bazele unei relații pe care o veți fructifica pe cât posibil.

Vezi și: Zodia care are ajutor divin până pe 31 martie 2024. Va avea mare noroc în tot ceea ce face

Balanță

Cartea Cosmos este în Balanță. Pentru moment, orice ați face săptămâna următoare va avea succes. Va fi o reușită remarcabilă. Deznodământul fericit al unei situații, o dragoste care se transformă în divinizare sau o întâlnire minunată pentru cei tineri pot provoca uniune, bucurie și beneficii.

Scorpion

Scorpion este marcat de cartea Albă. Este o carte excelentă. Sunteți protejat de o persoană puternică sau o personalitate remarcabilă, așa că săptămâna următoare vă puteți bucura de generozitate. Nu există niciun motiv de neîncredere, deoarece sunteți pe calea corectă. Afacerile presupun o alianță foarte serioasă. O căsătorie poate avea loc, la fel ca dragostea.

Săgetător

Săgetătorul este marcat de cartea Galben, un simbol al renașterii, sentimentul pozitiv al tuturor lucrurilor. Este momentul să vă permiteți să vă bucurați de orice doriți. Dumnezeu vă ajută și vă salvează. Urmează o problemă majoră, care se rezolvă de la sine, dar nu știți cine este implicat în această situație.

Capricorn

Capricorn, Râu, carte negativă, totul se duce pe râu în jos. Te vei lovi de o trădare, un abandon sau o credință proastă din partea unui coleg, prieten sau apropiat. Acest lucru se datorează faptului că voi ați intrat și ați devenit prizonierii unei situații pe care nu o puteți depăși niciodată. Stați liniștiți, se va rezolva în final.

Te-ar putea interesa și: Compatibilități zodia Vărsător. Zodia cu care se potrivește 100%, sunt suflete-pereche

Vărsător

Vărsătorul va avea parte de schimbări profitabile; o întoarcere a cuiva drag este binevenită, primește vizite, cresc prieteniile și relațiile amicale. În săptămâna viitoare, trebuie să fii primul care încearcă ceva ce te interesează, ceva nou.

Pești

Peștii sunt marcați acum de Bulgărele de foc, o carte pozitivă care reprezintă rapiditatea cu care se întâmplă schimbări pozitive. Veți pleca, aveți șansa, dar trebuie să vă asumați și răspunderea acțiunilor voastre. Întâlniri plăcute și o săptămână de drumeții.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Marile schimbări în imobiliare. Ce locuințe au ajuns la modă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro