Horoscop 24 mai 2022. Zodia care se confruntă cu situații din trecut

Horoscop 24 mai 2022. Zodia care se confruntă cu situații din trecut
Ce se intampla cu nativii pe 24 mai 2022

Astăzi se formează un aspect de susținere între Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec și Saturn din zodia Vărsător. Acest context astrologic ne aduce înțelepciune sentimentală și ne cere să facem lucrurile diferit în relații, astfel încât să le consolidăm. Este un aspect care aduce structură în viața de cuplu și maturitate sentimentală. Din punct de vedere financiar, ne susține să nu facem cheltuieli inutile și să fim mai responsabili cu resursele noastre. Sextilul de astăzi avantajează în mod deosebit zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus se află în zodia ta și te susține să faci lucrurile care cu adevărat te fac fericit, dar mai ales care contribuie la crearea unei stări de bine. Totodată, este un aspect foarte bun care te ajută să-ți consolidezi relația de cuplu și să pui o cărămidă solidă la temelia sa. Dacă ești singur, nu ezita să ieși cu prietenii. S-ar putea să întâlnești o persoană care să te atragă prin intermediul anturajului. Din punct de vedere profesional, Venus aduce creativitate proiectelor tale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dat fiind faptul că Venus este guvernatoarea ta și se găsește într-un sector delicat pentru tine, nu este exclus să te confrunți cu situații din trecut, cu amintiri care să te destabilizeze. Cu această ocazie, vei avea și foarte multă putere interioară să lași trecutul în spate. Pe de altă parte, folosește acest context pentru a te responsabiliza cu privire la starea ta de sănătate. Profesional, o discuție cu superiorii poate avea rezultate bune.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei îți este benefic din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte, te ajuta să-ți consolidezi niște relații de prietenie și să te înconjori de persoane cu care împărtășești aceleași viziuni și idealuri. Pe de altă parte, te susține să-ți structurezi niște proiecte și să dai o formă concretă unor planuri de viitor pe care le ai.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Vei observa că ai toată susținerea partenerului de viață în demersurile profesionale pe care le întreprinzi. Și cei cu care lucrezi sau colaboratorii te susțin și sunt de partea ta. În cuplu este un moment bun să te apropii de perechea ta, mai ales în cazul în care te-ai distanțat în ultima perioadă. Ai răbdare și dă dovadă de înțelepciune într-un context în care trebuie să te expui sau într-un context în care imaginea, funcția ta sunt în joc.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Saturn se află în sectorul relațiilor tale, iar sextilul pe care îl formează astăzi cu Venus nu poate decât să aducă armonie și înțelegere în viața de cuplu. Pe de altă parte, este un aspect bun și pentru consolidarea relațiilor profesionale. Poate aduce chiar și o negociere, un contract de colaborare, însă nu te grăbi să-l semnezi deocamdată, pentru că Mercur este încă retrograd. Răbdarea și înțelepciunea te vor ajuta să ajungi la viziuni și idealuri comune cu ceilalți.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi vei da dovadă de foarte multă creativitate la locul de muncă și vei căuta armonia relațiile cu colegii. Profită de acest aspect dintre Venus și Saturn și în plan personal și clarifică cu partenerul neînțelegeri legate de bugetul comun sau poate chiar de viața intimă. O serie de îndoieli, bănuieli și neîncrederi pot fi acum risipite grație unui dialog sincer și matur.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus se află în sectorul relațiilor tale, iar Saturn se află în sectorul iubirii tale. Iată, un context astrologic foarte favorabil vieții sentimentale. Îți poți consolida relația de cuplu prin gesturi de afecțiune mature și prin responsabilitate. Arată că ești o persoană pe care celălalt se poate baza și demonstrează-ți sentimentele prin gesturi practice. Dacă te afli la începutul unei povești de iubire, ai toate șansele să o duci pe o treaptă superioară. Și cei singuri au șansa să cunoască pe cineva cu care să înceapă o relație de viitor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi dai dovadă de foarte multă seriozitate, maturitate și înțelepciune la locul de muncă. Vei fi responsabil în modul de desfășurare a activităților, vei avea răbdare și, în plus, îți vei manifesta într-un mod practic creativitatea. Încearcă să te dedici activităților care îți fac plăcere și să fii mai perseverent dacă îți dorești să-ți îmbunătățești rutina zilnică și starea de sănătate. Niște gânduri pesimiste cu care te-ai confruntat în ultima perioadă, acum pot fi depășite.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus se află în sectorul iubirii tale, iar Saturn în sectorul comunicării. Acest context astrologic te susține foarte mult să flirtezi și să cucerești o persoană care îți place, însă va trebui să o faci cu maturitate și simț de răspundere. Și în cuplu este momentul să-ți asumi niște decizii și să comunici cu partenerul cu mai multă franchețe. O relație începută acum are toate șansele să devină de viitor. Dacă ai copii, contextul te ajută să te apropii de aceștia și să ajungi la sufletul lor mai ușor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei te susține să te împaci cu cei dragi, să fii mai îngăduitor și să cauți armonia în viața de familie. Totodată, este o zi foarte bună să faci niște investiții pentru casă. Nu vei arunca cu banii pe geam, ba din contră, vei cumpăra lucruri utile și de durată, care nu doar că îți vor îmbunătăți confortul domestic, dar îți vor înfrumuseța și locuința.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar sextilul cu Venus te ajută să fii mai puțin rigid și sobru și să te bucuri mai mult de micile plăceri ale vieții. Este o zi bună să ieși la plimbare în natură, să faci sport sau să rezolvi niște situații ce țin de acte, poate să obții niște aprobări. Nu ezita să te întâlnești cu prietenii, mai ales dacă ești singur, pentru că poți fi atras de o persoană din anturaj, o persoană care să-ți readucă zâmbetul pe buze.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul tău financiar și, oricât de generos ai vrea să fii, astăzi vei da dovadă de multă responsabilitate în privința cheltuielilor. S-ar putea chiar să refaci niște calcule și să decizi că este momentul să faci economii. Este un context care îți poate aduce mici câștiguri financiare sau te poate elibera de niște temeri mai vechi. Poate reușești să-ți economisești banii fără a renunța la prea multe plăceri sau poate reușești să returnezi o datorie mai veche.