Horoscop 22 aprilie 2021. Zodia care are o zi complicată la serviciu

Horoscop 22 aprilie 2021. Zodia care are o zi complicată la serviciu
Horoscop 22 aprilie 2021. Detalii despre cum va fi ziua fiecarei zodii

Luna aflată în Leu face un careu tensionat cu Uranus din Taur și opoziție cu Saturn din Vărsător. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător este posibil să aibă parte de episoade neplăcute, care scot la iveală îndeosebi probleme de muncă.

Horoscop 22 aprilie 2021. Previziuni astrale despre zodii

  • Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și portocaliu, iar numerele benefice sunt 2,14, 24, 34, 44 și 45.

Berbec

Soarele vă susține să vă faceți toate treburile astăzi cu multă voie bună. Ba chiar încercați să rezolvați probleme și din trecut. Comunicarea cu cei dragi este productivă, iar planurile împreună cu aceștia te ajută.

Taur

Anumite dorințe lăsate în trecut îți revin în memorie. Începi ușor să mergi spre ele, pentru a le îndeplini. Soarele iese și pe strada ta și te eliberează de o karmă negativă.

Gemeni

Imaginea ta este importantă și îți dorești să o arăți lumii exact așa cum este, ce calități și defecte ai. Gândul te duce astăzi la casa bunurilor materiale și la câștiguri.

Rac

Deciziile pe care le iei astăzi legat de carieră trebue bine cumpănite. Abordează o schimbare, chiar dacă nu te simți confortabil să faci asta.

Leu

Partenerul de viață poate să îți fie acum un sprijin real. Apreciză-l mai mult și încearcă să îți faci timp pentru a petrece împreună momente frumoase.

Fecioară

Sănătatea se poate îmbunătăți, în special dacă și depui efort în acest sens. Gândul îți stă azi la străinătate, vacanțe și relaxare.

Balanță

Casa secretelor este activată, iar asta te ajută să vezi mai clar anumite lucruri. Pe de altă parte, din punct de vedere emoțional ești ceva mai sensibil ca de obicei.

Scorpion

Pot mocni anumite conflicte ascunse, iar nervozitatea poate să vă strice dispoziția. Încercați să empatizați și să treceți în postura celuilalt. Situațiile mai ciudate întâlnite azi nu sunt legate de tine.

Săgetător

Ai așteptări mari, deci nu ești apt astăzi pentru a lua decizii bune. Dacă trebuie totuși să iei o hotărâre, bazează-te pe instinct.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI