21 feb. 2024 | 07:59

Horoscop 21 februarie 2024. Zodia care are o zi foarte agitată

Horoscop
Horoscop 21 februarie 2024. Zodia care are o zi foarte agitată
Horoscop 21 februarie 2024

Cu pași mici, dar siguri, iarna se apropie de final. Mulți sunt deja cu gândul la primăvară, visează la vacanțe, însă ziua de astăzi le va perturba, într-o oarecare măsură, planurile. Potrivit horoscop 21 februarie 2024, o zodie va avea parte de haos și agitație în următoarele 24 de ore.

Horoscop 21 februarie 2024 – Berbec

Nativii Berbec se vor împiedica de opiniile celor din jurul lor. Încăpățânați din fire, nu vor lăsa părerile negative să îi împiedice să își transforme dorințele în realitate.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, ziua de astăzi stă sub semnul romantismului. Petrec timp de calitate alături de persoana iubită.

Gemeni

Ziua de miercuri nu va duce lipsă de provocări pentru nativii Gemeni. Inițial, se vor simți copleșiți de problemele pe care trebuie să le rezolve, însă soluțiile nu se vor lăsa așteptate.

Horoscop 21 februarie 2024 – Rac

Nativii Rac se vor confrunta, în următoarele 24 de ore, cu neprevăzutul. Din fericire, reușesc să se adapteze rapid, fără a întâmpina vreo dificultate.

Leu

Nativii Leu au o zi foarte agitată. Haosul le va da toate planurile peste cap, sunt în continuă mișcare, au foarte multe drumuri importante de făcut.

Te-ar putea interesa și: Cel mai bun loc de muncă pentru fiecare zodie din horoscop. Care este jobul ideal pentru Lei sau Scorpioni

Fecioară

Tensiuni mari în cuplu pentru cei născuți în semnul Fecioară. Nemulțumirile acumulate ies la lumină, au discuții în contradictoriu cu partenerul sau partenera.

Horoscop 21 februarie 2024 – Balanță

Zodia Balanță este mereu în căutarea variantei sale de fericire, însă astăzi nu reușește să găsească echilibrul în viață.

Horoscop 21 februarie 2024. Zodia care are o zi foarte agitată

Foto: Profimedia

Scorpion

Dornici să își transforme o mare dorință în realitate, nativii Scorpion preferă să acționeze în secret, fără să dezvăluie altora ce planuri au.

Săgetător

Nativii Săgetător decid că această zi de miercuri va fi dedicată relaxării și răsfățului.

Horoscop 21 februarie 2024 – Capricorn

Meticuloși, exigenți, critici, astăzi, toate aceste trăsături ale nativilor Capricorn se vor răsfrânge asupra lor. Sunt nemulțumiți de deciziile pe care le-au luat în ultima perioadă.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul runelor 20-25 februarie 2024. Zodia care își va găsi un loc de muncă de o mie de ori mai bun, ce spune Mihai Voropchievici

Vărsător

A venit momentul ca nativii Vărsător să facă o alegere importantă în ceea ce privește viitorul lor profesional.

Pești

Nu va fi o zi ușoară nici pentru nativii Pești. Pentru ei, în următoarele 24 de ore, munca în echipă este un concept aproape imposibil.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
VERDICT DUR pentru Simona Halep. A primit vestea chiar în această DIMINEAȚĂ: Nu are cum să...
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
NICUȘOR DAN a mințit ÎN DIRECT la TV! Bomba zilei în ALEGERILE LOCALE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro