Horoscop 21 februarie 2021. Zodia care trebuie să comunice cu familia

Horoscop 21 februarie 2021. Zodia care trebuie să comunice cu familia
Horoscop 21 februarie 2021

Venus din Vărsător a făcut sâmbătă un careu tensionat cu Marte din Taur, ceea ce înseamnă că problemele relaționale pentru zodiile Taur, Leu, Scorpion și Văsător vor continua. În schimb, nativii zodiei lunii, Vărsătorii, vor găsi o traiectorie avantajoasă prin intermediul trigonului armonios între Luna din Gemeni și Saturn, Mercur retrograd și Jupiter din Vărsător. Ultima zi a acestui sfârșit de săptămână, 21 februarie, va fi și cu ploaie, și cu soare.

Horoscop pentru ziua de duminică, 21 februarie 2021

Nativii care visează la mai mult noroc și se încred în micile schimbări ce le pot aduce marile lucruri visate ar putea ține cont de culorile norocoase ale acestei zile, anume auriu și maro, dar și de numerele norocoase valabile tot astăzi, adică 1, 20, 31, 46, 55 și 59.

Berbec

Câteva persoane din viața ta au nevoie să știe ceea ce simți pentru ele, mai ales dacă sunt apreciate și iubite. Oferă mai mult.

Taur

Dacă te-ai plictisit de rutină, intră într-o nouă aventură! Începe prin a schimba și nu te mai compătimi.

Gemeni

Câteva investiții din trecut se arată acum acțiuni cu adevărat gândite. Pe de altă parte, nu stai prea bine în ceea ce privește iubirea. Fă-ți timp și pentru asta.

Rac

Evenimentele care s-au întâmplat în ultima perioadă au dus relația cu un om drag la un alt nivel. Luptă în acea direcție, căci ești pe calea cea bună.

Leu

Familia are nevoie de tine și de mai multă implicare din partea ta. De asemenea, nu uita nici de gesturile mici și frumoase, dar atât de folositoare.

Fecioară

Încearcă să eviți astăzi discuțiile în contradictoriu, îndeosebi cu persoana iubită. Comunicarea este cheia.

Balanță

Cei din jur te pot ajuta mai mult…dacă îi lași să facă asta. Ai mulți oameni care se gândesc la tine, doar lasă-i să vină spre tine.

Scorpion

Decizi să îți faci timp pentru tine, lucru nemaipomenit. Înfrunți și o persoană cu funcție înaltă, semn că ești stăpân pe abilitățile tale. Dacă vrei să o iei de la capăt în altă parte, analizează bine.

Săgetător

Nativii acestei zodii care sunt singuri au posibilitatea să întâlnească pe cineva interesant. Cei care sunt căsătoriți, pot dezvolta relații durabile de prietenie. Este, în general, o zi bună pentru socializare.

Capricorn

Sfera care îți va aduce astăzi satisfacții este cea socială. Bucură-te de momente frumoase în familie.

Citește continuarea pe Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI