Horoscop 2021. Super veste pentru aceste 3 zodii! Nativii care au șanse mari să devină părinți anul acesta

Horoscop 2021. Super veste pentru aceste 3 zodii! Nativii care au șanse mari să devină părinți anul acesta
3 dintre zodii au țansa să devină părinți anul acesta.

Astrele vin cu vești noi pentru câteva din cele 12 semne ale horoscopului. Care sunt nativii norocoși care au șanse foarte mari să devină părinți chiar anul acesta? Unii au așteptat mult această etapă din viața lor.

Horoscop 2021. 3 dintre zodii au șanse mari să devină părinți anul acesta

Specialiștii în astrologie și numerologie au indicat care sunt cele 3 semne care e posibil să devină părinți anul acesta, mai cu seamă că mulți își doreau să se afle în această postură în etapa asta din viața lor.

Pentru ei este momentul oportun pentru a extinde familia și a aduce un copil pe lume. Lidia Fecioru și Mihai Voropchevici au adus în prim-plan cei 3 nativi care vor putea să cunoască bucuria de a fi părinte în anul curent.

„Sunt 3 zodii care sunt predispuse la a deveni părinți anul acesta. Asta nu înseamnă că nu este posibil și pentru celelalte zodii, dar sunt șanse mari la acești nativi”, a detaliat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cei norocoși sunt zodiile: Rac, Balanță și Capricorn. „Zodiile astea sunt mai mult ca sigur, cu o marjă de 87%-90%. Dar până în 50%-60% sunt și zodiile de foc”, a declarat și Mihai Voropchievici.

Detalii despre nativii norocoși

Rac – Sunt senisibil și iubitori și se estimează că în 2021 aceștia urmează să devină părinți, indiferent dacă mai au sau nu copii acasă. Femeile născute sub acest semn au un simț matern foarte dezvoltat.

Balanță – „Nativul Balanță, semn de aer, se regăsește în previziunile făcute de cei doi specialiști, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, la Antena 3. Astfel, femeile născute în această zodie au șanse mari să devină mame în 2021. Chiar dacă Pluto poate să agite zodia Balanță din punct de vedere psihic, aceasta rămâne una dintre cele mai norocoase cu mari șanse de a avea un copil anul acesta, susțin specialiștii în astrologie”, arată știridinlume.ro.

Capricorn – Acești nativi sunt încurajați să devină părinți, fiind influențați de Uranus. Lidia Fecioru i-a sfătuit pe toți să nu se mai programeze negativ.

„Universul e plin de necunoscut și ceea ce ne programăm același lucru ni se întoarce. E vorba de legea bumerangului. Și tot timpul spun: încercați să nu vă mai programați negativ. Trebuie să ne programăm pozitiv. Eu nu știu dacă vreau, Eu nu vreau copil acum, Eu nu pot sunt fraze care ar trebui evitate, întrucât având în vedere că ceea ce transmiți, aia primești, lucrurile pot lua o întorsătură nedorită pe viitor. Există un plan pentru fiecare dintre noi, însă trebuie să lăsăm lucrurile să se întâmple la timpul lor”
Lidia Fecioru (Sursa: Antena 3)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI