Horoscop 20-26 decembrie. Zodia care va simți o epuizare emoţională

de: Anca Lupescu
20 12. 2021

Săptămâna aceasta vine atât cu vești bune pentru câteva zodii, cât și o perioadă puțin mai grea pentru altele. Horoscopul 20-26 decembrie îți va spune cum vei trece de aceste sărbători și ce ar trebui să faci ca totul să fie bine, pe toate planurile.

Horoscop 20-26 decembrie

Berbec

Sărbătorile acestea nu sunt cele mai fericite. Treci prin câteva probleme de comunicare, greșeli și neînțelegeri. Ferește-te să judeci rapid lucrurile, pentru că poți greși. Fii mai tolerant atunci când e cazul. Dacă ești implicat în afaceri, încearcă să fii mai serios și nu doar să faci totul pe pilot automat.

Taur

Unii tauri pot să se confrunte cu probleme în ceea ce privesc relațiile de prietenie. Între timp, alții au procese și lucruri de rezolvat în instanță. Grijă la documente, pentru că pot fi refăcute de mai multe ori. Astrele îți testează răbdarea, dar trebuie să iei totul cu calm. Nu te grăbi cu investițiile și ocupă-te de detaliile minore pe care le poți schimba.

Gemeni

Relațiile cu familia și rudele se deteriorează și e posibil să minți ca să scapi din niște situații delicate. Există multă frustrare, nervi și reacții impulsive, dar rămâni calm. Urmează o perioadă lungă și complicată și cel mai bine ar fi iei totul ușor.

Rac

Se prevăd schimbări în viața ta, dar nu vor fi rapide, ci lente. Ai timp să pui totul cap la cap și să pregăteștei tot.  În privința relațiilor personale, fii sincer cu toată lumea și vei avea doar de câștigat.

Leu

Săptămâna aceasta vine la pachet cu un ritm haotic de muncă și va trebui să te obișnuiești cu asta. Vei munci pe brânzi, dar apoi vei avea parte de odihnă. E bine să îi ajuți pe toți, fără să le reproșezi asta ulterior.

Fecioara

În familie și acasă pot exista tensiuni din cauza unor lucruri care nu s-au spus la timp. Vei experimenta o stare de irascibilitate dar nu trebuie să fii agresiv. Financiar ar trebui să fii atent la lucruri și bani.

Balanță

Nu te grăbi să intri într-o relație pentru că să forțezi nota nu merită niciodată. Poți cunoaște pe cineva nou, dar nu e bine să ai încredere în oricine. AI o săptămână în care cheltui exagerat de mult.

Scorpion

O săptămână bună, în care reușești ce îți propui. Vei fi unul dintre puținele semne care întâlnește cunoștințe importante. Nu asculta la ce spun alții și profită de experiență ca să devii mai bun. La finalul perioadei te axezi pe muncă.

Săgetător

Vrei să lămurești lucruri și să pui totul la punct. Cu timpul liber stai mai greu, mai ales că muncești în echipă, la proiecte. În ultimele zile ale perioadei vei simți o energie mai mare. Dacă ești singur, poți începe o nouă relație.

Capricorn

Nu e momentul să trafi concluzii definitive la muncă, școală sau orice alt domeniu. E o perioadă bună să vezi ce puncte slabe ai. Cei care au propria afacere ar fi bine să se gândească la cum să o îmbunătățească.

Vărsător

Nu te grăbi cu pusul în practică a ideilor, pentru că e bine să ai răbdare. Acordă mai multă atenție domeniului profesional. Ești romantic și sentimental în această perioadă, dar fără să te implici prea mult.

Pești

Te bucuri de timp alături de familie și dacă ai copii, vei siți cu adevărat spiritul Crăciunului, pentru că te vei juca și distra alături de ei.

Ai o stare generală energică și sănătoasă, dar puțin nelinișitită și epuizată emoțional, așa că odihnește-te suficient.