Horoscop 2 noiembrie 2020. Zodia care va avea o zi tensionată

Horoscop 2 noiembrie 2020. Zodia care va avea o zi tensionată
Horoscop 2 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de luni, 2 noiembrie 2020. Află și tu ce-ți rezervă astrele pentru prima zi din săptămână. Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 4, 34, 45 și 56, iar culorile cu noroc sunt alb, argintiu și mov.

Horoscop 2 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii nu au energia pentru a începe o nouă săptămână. Este posibil ca blocajul să fie cauzat de o acumulare de trăiri din ultima perioada ori au nevoie de o veste bună ori măcar de planul unei vacanțe care să îi motiveze.

Taur

Nodul nord îi face să își dorească să facă lucrurile strategic. Este un moment bun pentru schimbare care îi determină să mai arunce din ce nu au nevoie, fie să facă o curățenie generală care să schimbe energia locului în care stau sau lucrează.

Gemeni

Accentul le cade pe casa copiilor și a câștigurilor prin noroc. Fie că își doresc să devină părinți sau vor să achiziționeze pe viitor ceva pentru copii, acum e un moment bun pentru a face planuri pe acest sector.

Rac

Racii au nevoie de o minune în viață pentru a schimba ceva, iar aceasta nu va întârzia să apară atât timo cât o cer universului. Deși acum se bazează mai mult pe ei și mai puțin pe ceilalți, nu ar strica să le accepte ajutorul.

Leu

Aspectul casei și al familiei îi îngrijorează pe Lei, chiar dacă anumite frici se pot baza pe anumite evenimente din trecut. Totul se poate rezolva cu calm și cu răbdare, întrucât și timpul vindecă.

Fecioara

Fecioarele au multe de făcut și totul trebuie rezolvat în cel mai scurt timp. Au energia necesară, dar și răbdarea de a trece prin tot. Să aibă grijă de sănătatea lor și să se odihnească pe cât mai mult posibil.

Balanță

Balanțele sunt gata de acțiune și au multe lucruri în plan, numai că poate nu pot să le facă chiar azi. Fie că sunt planuri de viitor sau de următorul weekend, acestea le dau o stare bună care le ajută la acest început de săptămâna. Citește mai departe pe Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI