Horoscop 2-8 mai cu Minerva. Zodia care va da lovitura la bani!

Horoscop 2-8 mai cu Minerva. Zodia care va da lovitura la bani!
Horoscop Minerva: previziuni pentru 2-8 mai

Minerva aduce noi detalii pentru cele 12 zodii. Care sunt previziunile din partea astrelor pentru perioada cuprinsă între 2 și 8 mai? Unul din nativi va da lovitura la bani în foarte scurt timp. În timpul acesta, există și câteva semne care vor trebui să învețe lecții dure de la viață, dar tocmai acestea îi vor ajuta mai târziu. Ce vei face în funcție de zodie în această săptămână? Iată ce spun specialiștii!

Horoscop Minerva pentru 2-8 mai

Berbec – Reușești să comunici cu mare ușurință în perioada aceasta și duci la final multe discuții importante pe care se bazează viitorul tău. Ești cu picioarele pe pământ când vine vorba de dragoste.

Taur – Astrele îți sar în ajutor când vine vorba despre finanțe. Ai parte de oportunități pe care nu ai voie să le refuzi. Poți să decizi cine să devii în următoarea perioadă.

Gemeni – Îți este ușor să creezi legături emoționale puternice cu oameni. Ești gata să împărtășești din nou gândurile și ideile și ești încurajat să faci asta mereu.

Rac – Este momentul să te gândești cum să te ajuți pe tine. Ia o pauză dacă simți că ești epuizat. Acordă mai multă atenție viselor tale.

Leu – Toți ochii sunt pe tine și ești mereu în centrul atenției. E momentul ideal să îmbini zona carierei cu imaginea publică. Vin multe schimbări.

Fecioară – Ar fi bine să îți deschizi mintea pentru noi informații și descoperiri. Te va ajuta mult o aventură.

Balanță – Ești interesat să înveți ceva nou, mai ales că ești din ce în ce mai curios. Trebuie să fii atentă însă la bani în această perioadă.

Scorpion – Săptămâna ta se termină cu o înțelegere importantă. Mintea ta curioasă ia în prim-plan tabuuri emoționale în ceea ce urmează. Simți că poți să vorbești despre orice cu oricine.

Săgetător – Munca ta începe să dea roade și ești mulțumit de rezultate. Se poate să fie vorba și despre un bonus pe care îl meritai.

Capricorn – Este un moment bun pentru transformare. Privește lumea altfel și gândește-te mai profund la anumite lucruri.

Vărsător – Rămâi fără fonduri și se poate ca cineva să îți sară în ajutor rapid, așa că nu trebuie să îți faci multe griji. Este un moment bun pentru un nou hobby.

Pești – Se poate să te gândești rațional la toate alegerile pe care să le faci. Cere sfatul cuiva în care ai încredere dacă simți că nu poți să duci totul singur.