15 iul. 2021 | 18:36

Horoscop 16 iulie 2021. Zodia care răbufnește, va avea replici acide la adresa tuturor

Horoscop
Horoscop 16 iulie 2021. Zodia care răbufnește, va avea replici acide la adresa tuturor
Horoscop 16 iulie 2021. Zodia care rabufneste, va avea replici acide la adresa tuturor

Luna traversează astăzi zodia Balanță, context care ne induce nevoia de echilibru în relații, nevoia de a ierta și a face pace acolo unde au existat tensiuni. Ne recăpătăm mare parte din optimism și suntem mai generoși și înțelegători cu ceilalți. Tot astăzi, Chiron, Micul Înțelept și Vindecător al astrologiei, va intra în mișcare retrogradă în zodia Berbec. Până pe data de 19 decembrie, când va reveni la mers direct, poate răscoli o serie de răni și poate evidenția mai apăsător vulnerabilitățile noastre, cu intenția de a ne face conștienți de necesitatea vindecării.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna tranzitează sectorul relațiilor tale și nevoia de a te conecta și reconecta la partener este mare. Totuși, dialogul poate fi mai dificil acum dacă se discută probleme legate de casă și familie, iar disponibilitatea pentru o împăcare sau ajungerea la un acord comun va fi minimă.

Chiron va retrograda chiar în zodia ta și, deși nu este o energie nouă cu care te confrunți, dat fiind că asteroidul se află aici din 2018 (și va mai sta până în 2027), vei simți nevoia unor reevaluări serioase legate de viața personală, dar și de deciziile pe care le-ai luat în ultimul an.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tranzitul Lunii te ajută să-ți îmbunătățești starea de sănătate, poate chiar să afli un tratament eficient la o problemă cu care te confrunți și, pe de altă parte, te susține în dialogurile cu colegii. Vă susțineți reciproc și asta te stimulează să-ți crești eficiența.

Retrogradarea lui Chiron poate reactiva niște răni mai vechi, îndemnându-te la revizuirea trecutului și a unor decizii luate, posibil chiar legate de starea ta de sănătate, de rutina zilnică.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Nevoia de a te relaxa este mare și poți pofita de faptul că este vineri pentru a te dedica unor activități care-ți fac plăcere. Dacă pleci în deplasări, fii mai atent la drum, la acte și la tot ce presupune contextul.

Nu vei simți să-ți exprimi emoțiile și sentimentele, cel puțin nu verbal, însă te poți folosi de zona artistică, de creativitatea ta, pentru a expune ceea ce simți. Cu Chiron retrograd o serie de neînțelegeri în relațiile de prietenie vor deveni mai dureroase și nu exclus să te îndepărtezi de acele persoane cu care nu mai empatizezi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Simți nevoia de a te retrage în intimitatea căminului și a familiei și vei evita orice context tensionat. Dacă totuși cineva, cei dragi, părinții, intră cu forța în zona ta de confort s-ar putea să iasă cu scântei. Nativii care au de rezolvat contexte ce țin actele unei locuințe ar trebui să renunțe sau să se aștepte ca cel puțin în prima parte a zilei lucrurile să decurgă greu.

Cu Chiron retrograd în Berbec s-ar putea să fii nevoit să-ți reevaluezi funcția sau o ipostază profesională în care te afli. Unii nativi nu vor avea parte de susținerea dorită pentru a avansa sau pentru a-și atinge niște obiective prestabilite.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să răbufnești astăzi, mai ales în prima parte a zilei. Oricât ai tăcut și ai ținut în tine, unele contexte te scot din sărite și vei riposta destul de acid. Sunt cazuri în care nativii spun pe șleau secrete sau dezvăluie contexte care se petrec în spatele cortine.

Retrogradarea lui Chiron te împinge la revizuirea unor credințe, convingeri și principii de viață, iar divergențele de opinie între tineși ceilalți pot fi mai dese.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Finalul de săptămână îți canalizează atenția asupra sectorului financiar. Analizezi, faci socoteli, tai dintr-o parte și pui în alta. O invitație în oraș te poate face să scoți niște bani din buzunar, dar un mic răsfăț nu deranjează.

Cu Chiron retrograd tot într-un sector financiar, s-ar putea să fii nevoit să-ți reevaluezi nu doar situația conturilor, ci și a unor bunuri patrimoniale sau interese comune pe care le ai cu alții.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna traversează zodia ta și te susține din punct de vedere emoțional. Ești mai calm, mai îngăduitor și mai dornic de relaxare. Chiar dacă prima parte a zilei poate veni cu unele discuții care să-ți strice stara de spirit, vei reuși ulterior să te reechilibrezi.

Chiron va retrograda chiar în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să reactiveze răni mai vechi, vulnerabilități parteneriale și nu este exclus să reevaluezi niște relații, de cuplu sau profesionale.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin sectorul subconștientului, vei căuta liniștea și relaxarea, așa că o meditație sau chiar introspecție ți-ar prinde foarte bine astăzi. Odihnește-te după o săptămână agitată pentru a-ți recăpăta puterile.

Cât timp Chiron va retrograda în Berbec, s-ar putea să resimți o serie de nemulțumiri vizavi de locul de muncă și să începi o reevaluare a posibilităților de schimbare a situației. Totodată, pot fi vizate afecțiuni care au fost tratate superficial sau nu au fost tratate corespunzător.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

O ieșire în oraș te tentează foarte mult și nu prea stai mult pe gânduri. Relațiile de prietenie se încadrează la categoria susținere și respect și nici nu ai nevoie mai mult. Posibil ca în prima parte a zilei un proiect de grup să stârnească unele animozități.

Chiron retrograd va induce multe semne de întrebare în viața ta sentimentală și nu este exclus ca unele vulnerabilități să fie resimțite mai acut. Rănile sentimentale netratate pot să doară mai tare și coaja unei cicatrici s-ar putea rupe.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna traversează sectorul carierei tale și te susține în activitățile profesionale. Ești foarte interesat să obții aprecierile celorlalți și să te faci plăcut și chiar util. Puțin mai multă grijă la discuțiile în contradictoriu care pot lua naștere la primele ore ale dimineții.

Chiron va retrograda în Berbec și s-ar putea să reactiveze niște traume din copilărie, niște răni emoționale pe care le credeai vindecate. În toată această perioadă, animozitățile cu familia sau pe tema unor bunuri patrimoniale pot să se reaprindă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ești mai deschis către ideile celorlalți și nu mai respingi opiniile diferite de ale tale. Îți schimbi nu neapărat orizonturile, cât perspectiva. În prima parte a zilei fă abstracție de ceea ce comentează colegii. Nu are rost să te enervezi în ultima zi a săptămânii.

Retrogradarea lui Chiron te pune în gardă cu privire la modul în care comunici cu cei din jur. O serie de informații, acte se cer reevaluate, iar studiul poate fi, în unele cazuri, mai dificil ca urmare a agitației tale mentale.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Îți faci unele griji financiare, mai ales dacă tu nu poți să controlezi total o investiție sau te afli într-un context ce implică banii altora. Posibil să te agite o datorie pe care o ai de returnat sau faptul că trebuie să apelezi la banii partenerului.

Evită astăzi speculațiile financiare, mai ales că în sectorul banilor va retrograda și Chiron și te va supune unei reevaluări atente a câștigurilor și cheltuielilor. Posibil să simți să faci economii și nicidecum să cheltui. Răni legate de stima de sine se pot reactiva acum.

Horoscopul zilei de 15 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1500 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Digi24
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Cancan.ro
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu ”Stăpânului Moldovei”
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Capital.ro
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
EVZ.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Adevarul
Drogul violului, cel mai periculos, dă dependență de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil să asistăm la drame uriaşe”
BZI.ro
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Capital.ro
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. În scurt timp îşi arată roadele
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
OALA de 100 de ZILE care face ravagii în Europa. Îți poate rupe COASTELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro