16 oct. 2023 | 08:25

Horoscop 16-22 octombrie 2023. Mihai Voropchievici: bani din plin pentru nativii Gemeni, ce îi aşteaptă pe Raci

Horoscop
Horoscop 16-22 octombrie 2023. Mihai Voropchievici: bani din plin pentru nativii Gemeni, ce îi aşteaptă pe Raci

Horoscop 16-22 octombrie 2023. Mihai Voropchievici a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada 16-22 octombrie. Celebrul astrolog a vorbit despre provocările dar și despre obstacolele pe care le vor întâmpina mai multe zodii. Află, din rândurile de mai jos, ce te așteaptă în următoarea săptămâna.

Berbec

Pe Berbeci îi așteaptă o săptămână dificilă și asta pentru că sunt vizați de negru-șase, o carte grea. Cu toate acestea, sunt șanse mari ca situație să vă aducă cu picioarle pe pământ și să vă transforme. Ca acest lucru să se întâmple, astrologii vă sfătuiesc să acționați repede. În caz contrar, o să vă confruntați cu un eșec. Astrologii vă sfătuiesc să aveți răbadre și să așteptați.

Taur

Săptămâna aceasta, Taurii vor avea tendința de a fi visători. În următoarea perioadă, acesta va dori să retrăiască mai multe amintiri din trecut. Astrologii vă sfătuiesc să ieșiți din această stare de visare și să vă bucurați de viața voastră.

Gemeni

Lucrurile merg bine în cazul Gemenilor și asta pentru că sunt vizați de pătratul patru, o carte neutră, pozitivă. Săptămâna aceasta veți obține o serie de rezultate mult visate pe plan profesional.

Rac

Racii vor trebui să acorde atenție mai mare abilităților lor comunicare. De asemenea, în cursul săptămânii acesteia, este posibil să fie invitați la o reuniune de familie.

Citește și: Trei zodii iubite de Dumnezeu în noiembrie 2023. Vor avea bani cu nemiluita şi iubire din toate părţile

Leu

În ceea ce-i privește pe Lei, aceștia vor fi vizați de o carte excelentă. Săptămâna aceasta se anunță a fi una bună. Nativii acestei zodii vor fi creativi și fericiți. De asemenea, aceștia vor face schimbări în locuință.

Fecioară

Potrivit astrologului Mihai Voropchievici, Fecioarele sunt vizate de o carte neutră. Celebrul astrolog vă sfătuiește să acordați o atenție mai mare anumitor probleme. Dacă simțiți că aceasta vă depășește, ați putea încerca săcereți sfatul unor persoane mai în vârstă.

Balanță

În această săptămână, Balanțele vor avea tendința de a fi altruiste și pozitive. Întoarcerea cuiva s-ar putea să vă bucure enorm. De asemenea, în cursul săptămânii, este posibil să cunoașteți mai multe persoane care vă vor intra la suflet.

Scorpion

Scorpionilor le va sta mintea la o problemă de dragoste. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să afle mai multe lucruri despre trecutul persoanei alături de care stau. Dacă nu veți depăși această barieră, relația va avansa destul de greu.

Citește și: Zodiile loiale, poţi avea mereu încredere în ele. Mihai Voropchievici: Sunt oneste şi nu te lasă niciodată la greu

Săgetător

Potrivit astrologului Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii vor fi vizați de cartea 13 de Alb. De-a lungul săptămânii, veți avea parte de protecția unei persoane foarte importante.

Capricorn

Săptămâna aceasta, Capricornii vor avea parte de energie bine canalizată. Aceștia își refac forțele după o săptămână destul de complicată. Lucrurile nu vor mai fi, însă, la fel și săptămâna aceasta. Veți începe să dominați situația și asta vă place.

Vărsător

Norocul le va surâde celor necăsătoriți. Nativii acestei zodii vor cunoaște un tânăr sau o tânără potrivită pentru aceștia. Vă veți da seama că e persoana potrivită după ce veți intra în dialog cu ea și veți vorbi mai mult.

Pești

Peștii vor avea parte de o schimbare de situație benefică. Săptămâna aceasta este posibil să faceți mai multe deplasări. Veți fi nevoit să dați dovadă de responsabilitate. În ciuda provocărilor care se anunță, săptămâna aceasta va fi una foarte benefică.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2024: „Energie bună din punct de vedere financiar”

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro