Horoscop 15 martie. O zi divină pentru Scorpioni. Căror zodii le zâmbesc astrele

Horoscop 15 martie. O zi divină pentru Scorpioni. Căror zodii le zâmbesc astrele
Horoscop 15 martie 2021

Venus a aderat în 14 martie la o conjucție cu Neptun în semnul Peștilor, ceea ce le-a arătat în prima zi din weekend zodiilor Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești persoanele care le vor cu adevărat binele. Previziunile astrelor pentru azi, 15 martie.

Horoscop, luni, 15 martie 2021

Culorile zilei sunt alb și roz, iar numerele ce aduc noroc sunt 3,14,25,43,45.

Berbec

Se poate să primești o sumă de bani care te va ajuta ori să îți fie returnată. Cert este că se întâmplă la momentul potrivit, când aveai unele planuri ce impuneau cheltuială. Pot apărea câștiguri financiare de unde nu te aștepți.

Taur

Se anunță apariția unor satisfacții ce vă vor face să pășiți înainte cu mai mult elan, dar și să munciți mai mult pentru scopurile țintite. Până atunci, încercați să vă odihniți, căci urmează o săptămână plină.

Gemeni

Planeta Marte a venit în harta ta pentru a te ajuta să iei o hotărâre pe care o amâni de câțiva ani. Este legată de partea sentimentală, deci urmează ceva sensibil în viața ta. Acțiunile de acum îți vor arăta dacă ești sau nu în locul potrivit.

Rac

Poți începe săptămâna cu o energie pozitivă dacă îți găsești motivele pentru care trebuie să fii recunoscător universului, oamenilor din jur, lui Dumnezeu, după credințele tale. E potrivit să ceri opinia unor oameni în privința unui plan.

Leu

Lucrurile ascunse pot ieși mai ușor la iveală astăzi, dar și anumite aspecte legate de viața sentimentală și de relațiile cu cei din jur. Ascultă-ți intuiția.

Fecioară

Nu ești într-o formă spectaculoasă și ești dat în spate de involuția unor lucruri. Nu uita, lucrurile bune durează. Ai puțină răbdare și noi oportunități îți vor ieși în cale.

Balanță

Luna din casa a 7-a te face să investești gânduri și sentimente în sectoarele parteneriatului și al iubirii. Relația cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață, trece acum printr-o analiză.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI