Horoscop 14 septembrie 2022. Zodia care se îndrăgostește

Horoscop 14 septembrie 2022. Zodia care se îndrăgostește
Horoscop zilnic pentru 14 septembrie.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Taur, însă de această dată va forma o conjuncție cu Uranus retrograd. Acest context astrologic poate aduce evenimente neprevezăte și schimbări bruște, răsturnări de situație atât în plan sentimental, cât și în plan financiar.

Horoscop zilnic 14 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna traversează sectorul tău financiar, prin urmare s-ar putea să ai parte de surprize legate de bani. Acest aspect poate aduce cheltuieli neprevăzute, dar și sume care vin spre tine, la care nu te-ai fi așteptat, de exemplu un bonus de la locul de muncă.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri și astăzi de tranzitul Lunii prin zodia ta, tranzit care îți aduce energie, mai mult optimism și eficiență în activitățile întreprinse. În plus, te faci ușor plăcut de cei din anturaj grație atitudinii tale destul de libertine și nonconformiste, calitate dobândită de la Uranus.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să nu te simți deloc în apele tale și asta pentru că ești obosit, agitat și stresat din cauza unei situații din trecut. Poate fi vorba de un secret care iese la suprafață sau de un adevăr pe care îl afli. În cazul altor nativi, poate să reapară în viața lor o persoană pe care nu am mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Prietenii te pot surprinde în fel și fel de moduri și de preferat ar fi să dai dovadă de deschidere și sociabilitate pentru că poți avea parte de experiențe frumoase din care să ai ce să înveți. Pe de altă parte, unii nativi pot primi o ofertă neașteptată pentru a intra într-un proiect de grup.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Luna în tranzit prin sectorul carierei tale și în conjuncție cu Uranus, astăzi te poți aștepta la evenimente care să schimbe o situație profesională. S-ar putea să apară șanse să te afirmi, să-ți atingi un scop și bine ar fi să fii deschis către nou.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Deși Mercur, guvernatorul tău, este retrograd, contextul astrologic al zilei poate aduce niște dialoguri neașteptate care să-ți dea peste cap niște principii în sensul pozitiv. Cei din jur vin către tine cu sfaturi pe care ar trebui să le iei în calcul și să lași deoparte criticile.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ai grijă la persoanele cu care te înconjori pentru că poți fi ca un burete și poți absorbi stările acestora. În plus, s-ar putea ca cei din jur să te încarce cu energie negativă sau să-ți consume rezervele de energie.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin sectorul relatiilor tale, te poți aștepta la surprize din partea partenerului sau evenimente neașteptate care se petrec în viața de cuplu. Nu uita să-i acorzi independența și libertatea de care partenerul are nevoie pentru a nu ajunge la tensiuni.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei s-ar putea să aducă evenimente neașteptate la locul de muncă și schimbări bruște care să-ți dea peste cap programul și modul în care îți desfășori sarcinile. Este o zi mai stresantă și ar trebui să te odihnești corespunzător cu efortul depus.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna traversează sectorul iubirii tale și te stimulează să te dedici unor activități în doi sau să te distrezi și să te relaxezi alături de copii. Dacă ești singur, s-ar putea să fii atras de o persoană, să ieși la o cină romantică sau să ai curajul necesar să-ți recunoști sentimentele față de cineva.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna se întâlnește astăzi cu Uranus, guvernatorul tău, și s-ar putea ca întâlnirea celor două planete să aducă o serie de evenimente neprevăzute care au legătură cu casa sau familia. Nu este exclus să scoți niște bani din buzunar pentru cei dragi sau pentru a repara ceva în locuință.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Azi ești mai vorbăreț decât de obicei în ciuda faptului că Mercur, guvernatorul relațiilor tale, este retrograd. Profită de acest context astrologic pentru aborda subiecte pe care în mod normal le-ai evita. Unii nativi pot fi luați pe nepregătite și surprinși de dialogurile și mesajele primite.

Horoscopul zilei de 14 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!