Horoscop 12 august 2021. Zodia care se descurcă excelent cu banii, are o perioadă genială și la muncă

Horoscop 12 august 2021. Zodia care se descurcă excelent cu banii, are o perioadă genială și la muncă
Zodia care se descurcă excelent cu banii, are o perioadă genială și la muncă

Horoscop 12 august 2021. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Fecioară, zodia sa de domiciliu nocturn, în care-și manifestă pe deplin și nestigherit energia. Mercur va tranzita Fecioara rapid, până pe 30 august, însă în toată această perioada ne va susține din plin să rezolvăm ceea ce ne-am propus, mai ales că ulterior, când va trece în zodia Balanță, va și retrograda și ne va încurca planurile.

Horoscop 12 august 2021

Cât timp Mercur va tranzita zodia pe care o și guvernează vom avea parte de mai multă logică, ni se vor clarifica multe în minte și ne vom putea organiza mai bine astfel încât să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut și să și finalizăm. Avem idei practice, găsim soluții la problemele cu care ne confruntăm, devenim mai eficienți, dar și mai analitici și mai critici.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul lui Mercur prin Fecioară te susține foarte mult dacă vrei să-ți organizezi mai bine timpul și să-ți eficientizezi munca. Poți profita pentru a-ți organiza sarcinile zilnice, pentru a-ți face un program strict pe care să-l urmezi pas cu pas și, în plus, te ajută să iei decizii bune legate de un job sau poate chiar să-ți găsești un job, dacă ești în căutare. Comunicarea cu colegii se va îmbunătăți, dar asta nu înseamnă că nu vor exista și tensiuni, îți poți negocia anumite sarcini, poate chiar și salariul, iar pe de altă parte poți lua niște decizii importante legate de stilul de viață, de starea de sănătate, poate alegi să-ți faci niște analize. Mai multă grijă la tot ce ține de sistemul digestiv și de tranzit gastrointestinal în această perioadă, mai ales că Mercur se întâlnește cu Marte, guvernatorul tău.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Taur/ Ascendent Taur

Mercur va tranzita chiar sectorul vieții sentimentale și te va îndemna în această perioadă să adopți o atitudine foarte rațională în relațiile tale, dar și să lămurești situații cu partenerul de viață. Îți poți limpezi gândurile cu privire la o poveste de iubire, poți găsi răspunsuri la posibile dileme amoroase și poți lua decizii legate de viața ta sentimentală. Pe de altă parte, dacă ești părinte, te poți apropia de copii prin dialog sau poți discuta despre de venirea pe lume a unui copil. Nu ar strica nici să analizezi modul în care-ți petreci timpul liber și să vezi ce schimbări poți aduce în această direcție astfel încât să te bucuri mai mult de hobby-urile tale.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este chiar guvernatorul tău, iar în tranzitul prin zodia Fecioară îți va îndrepta atenția către chestiuni ce țin de casă și familie. Poți profita pentru a lămuri o chestiune de familie, pentru a purta un dialog cu cei dragi, poate fi vorba și de o împăcare în unele cazuri. Pe de altă parte, tot ce ține de actele unei case, de bunuri patrimoniale, de renovarea locuinței, de o mutare sau de sarcini gospodărești, va fi susținut de Mercur. Evită să devii prea critic cu cei dragi pentru că nu vor lipsi conflictele.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Rac/ Ascendent Rac

Mercur în Fecioară te susține din plin în tot ce ține de zona comunicării, astfel că poți învăța mai ușor, poți asimila noi cunoștințe cu rapiditate, poți da examene cu brio sau poți susține discursuri publice cu succes. De asemenea, amprenta va fi pozitivă și pentru cei care susțin ședințe, interviuri și negocieri, care scriu, predau sau lucrează în vânzări, marketing/PR. Capacitatea de a te concentra va fi foarte bună și vei avea idei practice despre cum să faci lucrurile să funcționeze în viața ta. Este o perioadă în care poți face mai multe deplasări.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Leu/ Ascendent Leu

Cât timp Mercur va traversa Fecioara va deschide o perioadă bună din punct de vedere financiar. Poți avea ideai practice de creștere a veniturilor și, cu mici excepții, vei deveni mai cumpătat în cheltuieli. Vei face calcule atente, poate chiar vei schimba modul în care-ți administrezi finanțele și vei fi mai atent pe ce dai banii, ce plăți faci. Totodată, devii interesat de remunarația primită pentru munca depusă și nu accepți să fii plătit sub nivelul tău. Implicit, nu vor lipsi nici discuțiile legate de salarizare.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

După o perioadă agitată pentru tine, intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia ta trebuie privită ca o mare bucurie pentru că îți va accentua simțul practic, răbdarea, atenția la detalii, dar mai ales te va susține să vezi lucrurile mult mai clar și să ai un raționament logic. Pentru tine, această perioadă vine cu ingredientele perfecte pentru o rețetă de succes. Mercur îți oferă o bună capacitate de analiză și sinteză a evenimentelor din viața ta, astfel încât să iei deciziile cele mai bune.

Horoscop 12 august 2021Horoscop 12 august 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur, în tranzitul lui prin zodia Fecioară, te va ajuta să faci curățenie în mintea ta, în gânduri și amintiri, și să lasi în spate regrete și contexte vicioase, mai ales dacă este vorba de persoane toxice, mincinoase, ascunse. Vei începe să vezi lucrurile mult mai limpede și vei putea analiza la rece și mult mai calm o situație cu care te-ai confruntat. Pe de altă parte, Mercur poate fi de ajutor în cazul nativilor care caută un remediu pentru o problemă de sănătate, a lor sau a celor dragi.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Se conturează o perioadă foarte bună pentru viața ta socială, odată cu tranzitul lui Mercur prin Fecioară. Vei lămuri situații cu prietenii și vei avea ocazia să-ți faci noi cunoștințe, vei atrage în jurul tău persoane corecte, morale și capabile să te ajute în planurile de viitor pe care le ai. În plus, nu-ți vor lipsi ideile și soluțiile practice prin care să-ți conduci la succes un proiect.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur în Fecioară va activa sectorul carierei tale și te va susține ori de câte ori vei dori să vorbești în public, să susții un discurs sau să-ți susții punctul de vedere, mai ales în fața persoanelor cu autoritate din viața ta. Poți lua decizii profesionale importante, poți trage concluzii raționale și te poți afirma prin modul de gândire și analiză. Ce este foarte important, este că Mercur te susține să-ți faci strategii clare și practice prin care să-ți atingi niște obiective, niște aspirații pe care le ai.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o perioadă care te susține să-ți clarifici niște viziuni și mentalități, să-ți analizezi niște convingeri cu care vrei să mergi mai departe. Vei avea un raționament clar și vei judeca foarte realist o situație de viață, legată de principii și sisteme de valori. Pentru unii nativi se poate contura o călătorie în străinătate, în timp ce pentru alții poate fi vorba de ascensiune profesională prin studiu sau poate chiar schimbarea unui statut profesional.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Mercur în tranzit prin Fecioară, vei deveni mult mai rațional și calculat când vine vorba de buget comun și cheltuieli. După avântul ultimei perioade îți poți reface niște calcule și poți analiza până la cel mai mic detaliu implicarea ta într-o investiție. Nativii care vor să obțină un credit sau să inițieze un partaj sau să negocieze un bun comun sunt susținuți de astre. O altă temă care poate fi abordată într-un mod mult mai rațional și logic acum este viața intimă, poate un subiect legat de o relație ascunsă sau de o aventură pasională.

Horoscop 12 august 2021

Horoscop 12 august 2021 Pești/ Ascendent Pești

Mercur va activa chiar sectorul relațiilor tale și te va susține să ai o abordare rațională, calmă, pragmatică și sinceră într-un context ce vizează viața de cuplu sau zona profesională. Poți lămuri neînțelegeri cu partenerul de viață, vă puteți face planuri clare de viitor și poți lua decizii serioase în ceea ce privește relația în care te afli sau o relație importantă pentru tine. Alți nativi analizează și decid viitorul unei colaborări profesionale sau negociază un contract.

Horoscopul zilei de 12 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1200 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI