09 iun. 2021 | 21:29

Horoscop 10 iunie. Berbecii vor vacanță, în timp ce o zodie vrea carieră

Horoscop
Horoscop 10 iunie. Berbecii vor vacanță, în timp ce o zodie vrea carieră
Horoscop 10 iunie. Ce îți rezervă astrele

Berbecii sunt cu gândul la vacanță și nu se mai pot concentra la ce au de făcut în fiecare zi. Pe de cealaltă parte, o zodie este cu gândul doar la ascensiunea în carieră și la partea profesională.

Iată horoscopul pentru joi, 10 iunie pentru toate zodiile

Berbec

Mintea ta e doar la un concediu, vacanță sau la un eveniment care urmează să se întâmple și de care ești entuziasmat. Nu e nimic rău în asta, cât timp reușești să îți duci treburile zilnice la bun sfârșit.

Taur

Ai trecut printr-o perioadă foarte tensionat și asta te-a făcut să privești mai atent la unele lucruri pe care poate le-ai omis. E un lucru bun pentru că începi să acorzi atenție detalilor importante.

Gemeni

Te grăbești să faci multe într-un timp foarte scurt. Ai nevoie de liniște și de un moment de respiro, în care să analizezi tot ce îți propui și să îți faci ordine în priorități.

Rac

Luna este în combustie cu Venus, iar asta poate aibă un efect tare negativ asupra bugetului tău, pentru că ai putea face cheltuieli mari. De asemenea, poate fi un lucru bun, pentru că ai mai mult curaj în această perioadă. Ai grijă la acțiunile tale.

Leu

Cariera este pe primul loc și parcă ceva te neliniștește. Îți dorești o schimbare, însă nu știi dacă este cazul sau nu. Încearcă să îți rezolvi întâi problemele cu tine și vezi de ce îți dorești așa de mult o schimbare pe plan profesional, apoi treci la fapte.

Fecioară

Mercur îți dă bătăi de cap și parcă nimic nu merge. Ești dezorganizat, însă trebuie să îți pui ordine în gânduri și să rezolvi lucrurile într-o manieră logică.

Balanță

Îndrăznește mai mult și cere mărirea de salariu pe care o tot amâni de atât timp. E timpul să dai dovadă de mai mult curaj și să iei atitudine.

Scorpion

Te preocupă doar cei din jur și uiți de tine. Este bine să fii altruist și grijuliu, însă ai grijă și de propria persoană. Ia o pauză, mergi să vezi un film sau ia masa în oraș singur. Îți va prinde bine.

Capricorn

Rezolvi câteva lucruri rămase restante. E un moment bun pentru investiții și apar oportunități, așa că fii atent de unde se poate ivi o șansă.

Vărsător

Ai energie să te ocupi de lucruri pe care le-ai tot amânat. Apelează cu încredere la ajutorul celor din jur, mai ales că s-au adunat atât de multe treburi.

Pești

Se pune accent pe casa secretor și a lucrurilor pe care vrei să le păstrezi doar pentru tine. Ai grijă să te organizezi cât mai bine astfel încât lucrurile să meargă exact așa cum îți dorești.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro