Horia Moculescu, detalii despre starea sa de sănătate. Compozitorul are o perioadă aglomerată: „Mă ocup intens” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
24 05. 2024

Horia Moculescu este un cunoscut pianist, interpret vocal și compozitor. Acesta s-a bucurat de un real succes în carieră de-a lungul timpului, fiind apreciat de mii de români. Chiar și la vârsta de 87 de ani, bărbatul se ocupă intens de muzică, fiind o perioadă destul de aglomerată, în ciuda problemelor sale de sănătate. Celebrul compozitor ne-a oferit un interviu exclusiv și ne-a spus detalii importante despre starea sa de sănătate. Horia Moculescu ne-a dezvăluit părerea sa sinceră despre noile generații de artiști.

Părerea lui Horia Moculescu despre tinerii artiști: „Nimeni nu le acordă nicio șansă”

Horia Moculescu trece printr-o perioadă destul de aglomerată, ocupându-se de mai multe concerte și evenimente, printre care un spectacol care va avea loc pe data de 8 iunie la Teatrul Constantin Tănase. Celebrul compozitor în vârstă de 87 de ani se ocupă intens de muzică în această perioadă, având constant repetiții cu orchestrații.

Mai mult decât atât, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, bărbatul ne-a dezvăluit părerea sa sinceră despre tinerii muzicieni.

„Pe 8 iunie am un spectacol omagial la Teatrul Constantin Tănase, organizat cu foarte mulți invitați. Este anunțul pe Facebook. Avem repetiții cu orchestrații. Perioada aceasta mă ocup intens de muzică și de concerte.

Copiii, toți tinerii artiști cântă foarte bine, tot timpul au cântat foarte bine, dar se gândesc că nimeni nu le acordă nicio șansă. Ei nu sunt în niște grupuri care se formează întâmplător, ci sunt aleși cu un scop.”, ne-a declarat Horia Moculescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Horia Moculescu, declarații despre starea sa de sănătate

Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Horia Moculescu ne-a dezvăluit că se află acum într-un alt oraș, fiind în juriu la un spectacol. Compozitorul în vârstă de 87 de ani ne-a oferit un detaliu important despre starea sa de sănătate:

Citește și: Mariana Moculescu, acuzații la adresa lui Horia Moculescu: „M-a vândut la jocuri de noroc” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„De sănătate, pot doar să vă spun că mă simt mult mai bine decât anul trecut. Chiar acum mă bărbieream, mă pregătesc pentru spectacolul la care sunt în juriu.”, ne-a declarat Horia Moculescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Mariana Moculescu, suspectă de o boală cruntă. Nu are bani pentru investigaţii, iar Horia Moculescu nu o ajută: „Mi se pare neortodox, diabolic” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri