Horia Brenciu a izbucnit în plâns la Vocea României. Jurații de la PRO TV au rămas fără cuvinte

de: Alexandra Chivu
22 11. 2019

A patra rundă de knockout-uri de la ”Vocea României” a venit cu lacrimi. Triourile au adus multe emoții în sufletele juraților, iar cel ce s-a exteriorizat în această seară a fost Horia Brenciu, care a izbucnit în plâns. Jurații de la PRO TV au rămas fără cuvinte după acest moment.

Horia Brenciu a izbucnit în plâns la ”Vocea României”

Lupta în a patra rundă de knockout-uri de la ”Vocea României” a fost aprigă. Jurații și-au mobilizat concurenții și, din păcate, din cei trei pe care îi vor aduce pe scenă, în repetate rânduri, vor alege numai unul pentru a cânta în Confruntări. Când a venit momentul lui Smiley, el a considerat să îi aducă împreună pe Zoe, Vasile și Diandra, care au impresionat. Prima numită a mers mai departe, apoi a urmat tensiunea. După alegerea concurentului de către liderul echipei, Pavel Bartoș deschide un moment de liniște, în care un alt antrenor de voci își poate alege un concurent din cei doi rămași pe scenă.

Diandra, Zoe și Vasile, așteptând verdictul lui Smiley, alături de Pavel Bartoș

Din acest punct, candidații la premiul cel mare al show-ului de la PRO TV pot avea un mic discurs în fața artiștilor, pentru a le ajunge la inimă. De această dată, Diandra a ales să joace diferit și în loc de câteva cuvinte, a ales note. Tânăra, în vârstă de doar 16 ani, i-a cântat lui Brenciu ”Sunt cine vreau să fiu”, o melodie care face parte din repertoriul său.

”M-a cucerit cu armele mele”

Atins de gestul fetei, în special pentru că piesa este una manifest și reprezintă mult pentru el, artistul a izbucnit în lacrimi. Colegii au rămas fără cuvinte când l-au văzut răvășit.

„A cântat ca să o aleg. Piesa manifest, o piesă la care țin foarte mult. Înseamnă ceva pentru mine. M-a cucerit cu armele mele. 16 ani? Wow”, a spus Brenciu, printre lacrimi.