Hobby-ul neașteptat pe care îl are Mihai Gâdea. Este surprinzător, chiar și fata lui este implicată

Hobby-ul neașteptat pe care îl are Mihai Gâdea. Este surprinzător, chiar și fata lui este implicată
Ce hobby are Mihai Gâdea

Mihai Gândea este unul dintre cel mai cunoscuți prezentatori TV din România. Publicul s-a obișnuit cu el pe micile ecrane, având o carieră longevivă ca moderator al unor talk-show-uri politice, însă cei care îl urmăresc nu cunoscut anumite aspecte despre viața personală a acestuia.

Activitatea pe care Mihai Gâdea o face alături de fiica lui

Mihai Gâdea a fost invitat în cadrul podcast-ului care este difuzat pe canalul de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”, acolo unde cei doi au abordat mai multe subiecte. Moderatorul de la Antena3 dezvăluie în premieră detalii despre viața sa personală și pasiuni pe care nu foarte multă lume le cunoaște.

În afară de televiziune, Mihai Gâdea a spus că iubește să facă sport, pasiune pe care a reușit să o transmită mai departe că fiica lui. Cei doi merg la finala Roland Garros și se bucură împreună de meciurile care au loc în cadrul celebrului concurs.

„Tenisul îmi place foarte mult. Am avut mulți ani, aproape a devenit o tradiție, să mă duc cu Karina, fetița mea, la final la Roland Garros, unde am avut ocazia, dar, în mod special, la finale sau meciuri foarte tari, unde jucau niște genii ale tenisului, cum s-a întâmplat să trăim în ultimii ani, am fost acolo. Și, și ea e fascinată! E o super-experiență!”, povestește Mihai Gâdea în cadrul podcastului.

Relația dintre Mihai Gâdea și fiica lui

Prezentatorul TV a vorbit despre hobby-ul pe care îl are și îl practică alături de fiica sa, dar și despre relația pe care o are cu aceasta. Mihai Gâdea a mărturisit că încearcă să fie un tată exemplar și să păstreze o relație cât mai bună și strânsă cu Maisha. Tânăra se află acum la studii, în străinătate.

„Mai important pentru mine este să fiu un foarte bun prieten al ei. Și una dintre cele mai mari frustrări ale mele este că nu am petrecut atât de mult timp cu ea, cât aș fi vrut. La un moment dat mi-a zis și asta.

A fost un moment în care am luat un premiu foarte important la Londra și acolo a fost un film, cum se face despre cei nominalizați. Atunci am văzut că i-au curs lacrimile serios și a zis: „Ok, acum înțeleg de ce ai lipsit așa de mult”. Pentru mine a fost destul de dureros asta, pentru că premiul ăla și nimic altceva nu răscumpără timpul pe care l-am avut. Și am făcut mari eforturi să plec în vacanțe, să petrec timp, uneori ardea țara. Și acum e la studii, fac eforturi să mă duc cât mai des.”, a adăugat Gâdea.