Hibridul dintre un câine și o pisică există: care este explicația pentru animalul devenit viral

Cu cât petreci mai mult timp online, cu atât ajungi să dezvolți o fascinație acută pentru vietăți neobișnuite, precum acest aparent hibrid între un câine și o pisică.

Micuțul din imaginile adevărate a devenit viral, din momentul în care oamenii nu au putut fi siguri în privința speciei din care face parte. Acesta este animalul de companie al lui Hai Anh și Tuan din Vietnam, iar opinia generală în online este că ar fi unic.

La bază, vorbim de un câine, dar blana sa pufoasă și urechile ascuțite, din anumite momente, te fac să-l confunzi cu o pisică. În prima fază, această vietate neobișnuită a făcut valuri online în momentul în care câteva imagini cu ea au fost postate pe pagină web din Vietnam pentru iubitorii de câini și pisici. De acolo însă, a mai fost doar un pas până când a făcut înconjurul internetului.

caine pisica

Pe Reddit, oamenii au o serie stufoasă de ipoteze legate de specia din care face parte. Unii au fost ghiduși și s-au rezumat la a spune că arată precum un personaj de desene animate. Alții au spus că aparținei rasei H`mong. Ca referință, H`mong este o specie antică de câini nativi regiunii Vietnam din Asia, câini care în mod tradițional provin din zonele muntoase din nordul Vietnam-ului. Cei mai mulți s-au rezumat însă la a spune că-și doresc teribil unul acasă.

În Vietnam, micuțul cățelul cu trăsături de pisică a devenit o adevărată celebritate. L-a ajutat și talentul său de a stat la pozat, la fel ca orice divă de Instagram. Printre trăsăturile lor particulare se numără abilitatea de vânător, inteligența sporită, forța, dar și aspectul înduioșător. Sunt foarte loiali, dar nu au probleme în a interacționa cu alte persoane. Numele cățelului este Dúi, o titulatură nu foarte gingașă, având în vedere că se traduce în șobolan de bambus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI