Harry și Meghan Markle se răzbună pe Regele Charles? Ultimul lor gest spune multe

Harry și Meghan Markle se răzbună pe Regele Charles? Ultimul lor gest spune multe
Ducii de Sussex se răzbună pe Regele Charles al III-lea?

Britanicii au observat clar ultimul gest făcut de Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi pare că ripostează. Aceștia au reacționat imediat după ce Palatul Buckingham a făcut publică o imagine în care actualul rege și regina consoartă apar alături de prinții de Wales, William și Kate. Britanicii au observat imediat gestul lor. Noile fotografii postate de cuplul controversat din Casa Regală au trezit imediat multe semne de întrebare. Majoritatea oamenilor s-au gândit că soții se răzbună în special pe Regele Charles al III-lea.

Prințul Harry și Meghan Markle ies la atac: ducii de Sussex se răzbună pe Regele Charles?

Palatul Buckingham a făcut publică o imagine cu regele și regina consoartă alături de Prinții de Wales. Amintim că după moartea regretatei suverane William și Kate au primit noile titluri. În timpul acesta, ducii de Sussex au picat în dizgrație cu un nou gest care a atras atenția tuturor. Fotografiile postate recent au venit la scurt timp după portretul oficial al moștenitorului tronului.

Fotografia este plină de simbolism: noul suveran alături de fiul cel mare, iar în spatele lor se află un portret impresionant al regelui George al III-lea, cel mai longeviv monarh masculin din istoria Marii Britanii. Poza în cauză a fost imediat remarcată și pentru că a fost făcută în ajunul înmormântării reginei, atunci când cei patru erau pe cale să găzduiască o recepție uriașă pentru șefii de stat de mapamond. Mesajul transmis cetățenilor a fost clar: monarhia rămâne un element de bază.

  • Vezi Galerian FOTO

Cum au apărut ducii de Sussex?

Prințul Harry a lipsit din poză, dar nu a evitat să dea o replică. La doar câteva zile de la eveniment, ducii de Sussex au postat câteva fotografii cu ei înșiși. În prima imagine o vedem pe Meghan Markle într-o bluză roșie și pantaloni asortați, alături de câteva bijuterii din aur care au ieșit în evidență. Fosta actriță privește drept spre cameră, timp în care îi atinge mâna delicat soțului. Fiul cel mic al regelui are un zâmbet mult mai rezervat și pare că o lasă pe mama copiilor săi să strălucească.

În a doua imagine, cei doi stau unul lângă celălalt și se țin de mână. Amintim că aceștia sunt încă cele mai discutate personaje din Casa Regală a Marii Britanii, după ce au anunțat în anul 2020 că părăsesc titlurile. Ducii s-au mutat încă de atunci în California alături de cei doi copii și țin foarte rar legătura cu familia prințului.