Halucinant! Soția și amanta lui Marica, nas în nas în hotelul în care a fost prins fotbalistul. Ce au făcut cele două

Halucinant! Soția și amanta lui Marica, nas în nas în hotelul în care a fost prins fotbalistul. Ce au făcut cele două
Amanta și soția lui Marica, nas în as la hotelul unde a fost prins fotbalistul colaj foto impact.ro

Scandalul anului continuă după ce s-a dezvăluit filmarea care-l acuză de adulter! Cea pe care o iubește și femeia pe care a dus-o la altar s-au întâlnit ulterior pe holul aceluiași hotel. Cum arată viața protagoniștilor triunghiului amoros după ce evenimentul rușinos a fost făcut public?

Soția și amanta lui Marica, întâlnire neașteptată în hotelul în care a fost prins fotbalistul

Scadalul anului continuă cu detalii extrem de picante! A fost odată ca niciodată Marica, ce a poftit la merele Anei, uitând cu desăvârșire de propria-i soției. Deși a crezut că a scăpat bazma curată, videoclipul care-l acuză de adulter a apărut ca prin minune, la un an distanță. Marica are și va avea în continuare o imagine impecabilă din punct de vedere profesional, fiind un fotbalist foarte talentat și cu un simț incredibil al porții.

Din păcate, sincopele apar în viața personală, care n-ar putea servi drept un exemplu niciunui cuplu. Amintim că fotbalistul a avut o întâlnire secretă cu Ana Muntean, nora fostului șef al Transgaz, într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Ana – mămică a doi copii și căsătorită la acel moment – a uitat de tot și toate atunci când l-a văzut pe sporivul care i-a luat mințile. Fotbalistul se cunoștea cu amantă și cu soțul ei de ani buni, fiind chiar și prieteni de familie și vecini la Mamaia.

Amanata și soția lui Marica, întâlnire la același hotel Sursa Foto: ziardecluj.ro
Amanata și soția lui Marica, întâlnire la același hotel Sursa Foto: ziardecluj.ro

Pofta inimii vs mama „la” copii

Amorezii n-au reușit să scape, pentru că însuși soțul Anei le-a bătut la ușă în momentele lor tandre. Marica a ieșit dezbrăcat pe jumătate, iar Ana a venit și ea să primească din plin reproșurile celui care a făcut-o mamă. După dezvăluirea Ziar de Cluj, Ana Muntean și-a șters contul de Facebook, iar Ciprian Marica se ferește de jurnaliști. După ce s-a aflat scandalul, internauții au găsit o poză cu amanta și soția lui Marica pe holurile aceluiași hotel, în ziua adulterului. Cele două femei s-au pozat zâmbitoare una lângă cealaltă, neștiind nimic de escapada aferentă. Din păcate, protagoniștii nu au făcut declarații despre acest scandal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI