Hagi taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor. L-a dat afară! VIDEO

de: Ștefan R. Apostol
25 07. 2023

După ce a reușit să câștige Superliga, Gică Hagi s-a bucurat mai puțin decât se aștepta de prima sa aventură în Liga Campionilor. Din păcate, după dubla cu Sheriff  Tiraspol, Farul Constanța avea să fie eliminată, iar Hagi taie în carne vie după eliminare. Citește mai departe și află pe cine a dat afară și ce va face în continuare.

Gică Hagi eliminat din Liga Campionilor

Echipa fenomen din campionatul intern, care câștriga din penultima etapă de playoff campionatul, nu a avut multe zile în Liga Campionilor, din păcate. La prima dublă, jucată cu cei de la Sheriff Tiraspol, elevii lui Gică Hagi aveau să simtă gustul amar al eliminării mult prea devreme, mult mai devreme decât se aștepta inclusiv ”Regele fotbalului românesc”.

Vezi și: Scandal la Farul Constanța, în miez de noapte, după eliminarea din Champions League. Gheorghe Hagi, principalul vizat: ”Plecăm din România”

După pierderea returului, multe voci l-au criticat pe managerul constănțenilor, printre aceștia și Vlad Miriță, acesta declarând că:

”Trebuie să aduci jucători dacă vrei în grupele cupelor europene! Nu poţi să vrei în grupe cu jucători aduşi de la retrogradate.

Nu am nimic cu nimeni, dar dacă vrei să joci la un nivel, trebuie să aduci! Tu ce ai transferat? Nu ai transferat nimic!

Trebuie să aduci trei jucători de top, le dai salarii şi încerci să ajungi în Conference League sau în Europa League.”,  declara Vasile Miriuță, la Prima Sport.

Hagi taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor: ”Când nu joci fotbal, e clar!”

Dacă în meciul jucat pe teren propriu Farul luase un avantaj minim, în returul de la Tiraspol totul avea să devină un dezastru. De altfel, la primele declarații după meciul retur, Gică Hagi recunoștea că echipa sa a făcut cel mai prost joc de până acum:

”Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff.

Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!”, declara Hagi după meci, la conferința de presă.

VEzi și: Cum a reacționat Gheorghe Hagi când a aflat că Gigi Becali și Mihai Rotaru ”au stabilit” campioana la telefon. ”Nu-mi plac lucrurile astea”

L-a dat afară pe mijlocașul Doukouke

Dar au apărut și primele efecte ale jocului dezastruos, iar Hagi taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor. Conform informațiilor preluate de Playsport.ro, Hagi a luat decizia de a renunța la unul din jucătorii săi, aflat în lotul din dubla cu Sheriff Tiraspol.

Este vorba de mijlocașul de 24 de ani, de origine ivoriană, Kevin Doukoure. Conform informațiilor, Hagi a decis să-i rezilieze contractul, ceea ce înseamnă că va pleca de la Constanța în perioada următoare.

După 27 de meciuri jucate sub tricourile Farului, ivorianul va pleca liber de contract, dar sursele spun că nu este nicio ofertă pe numele lui în acest moment.

Decizia de a-l exclude din lot pe Doukouke crează un precedent și pentru ceilalți jucător de care Hagi este nemulțumit, iar ceea ce se va întâmpla în următoarele etape din Superliga ar putea pecetlui soarta multora dintre ei.

Vezi și: Gheorghe Hagi își amenință jucătorii după meciul Farul vs. FC Voluntari 4-1. ”Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut”

Reamintim că în etapa a II-a din Superliga, Farul a învins acasă cu 4-1 pe FC Voluntari, iar în etapa a III-a va juca cu Poli Iași, tot pe teren propriu.

În acest moment, după două etape jucate, echipa lui Gică Hagi se află pe locul doi cu șase puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care se află pe locul unu, iar pe locul trei este urmată de FCSB, tot cu atâtea puncte, dar golaveraj mai mic.