Greșeala care te lasă fără cont de WhatsApp. Ce îți interzice Mark Zuckerberg să faci

Greșeala care te lasă fără cont de WhatsApp. Ce îți interzice Mark Zuckerberg să faci
Ce trebuie să știe toți utilizatorii WhatsApp

Mulți utilizatori ar putea să rămână fără cont de WhatsApp în cazul în care fac o anumită greșeală. Reprezentanții aplicației au început să le trimită mesaje cetățenilor care recurg la o metodă neobișnuită atunci când instalează platforma.

Avertisment crunt. Ce trebuie să faci ca să nu rămâi fără cont de WhatsApp

Persoanele care folosesc clone ale aplicației ar putea să se trezească fără cont. WhatsApp interzice folosirea variantelor neoficiale ale platformei, astfel că mai mulți utilizatori ar putea să aibă parte de neplăceri în perioada următoare în cazul în care conturile o să fie închise permanent.

Regula trebuie să fie neapărat respectată de toți cei care folosesc WhatsApp. Reprezentanții aplicației au înăsprit politicile privind utilizarea clonelor pe care le are platforma. Au fost luate măsuri împotriva persoanelor care recurg așa ceva. Mulți ar putea să aibă parte de numeroase probleme.

Ce mesaje a început să trimită compania. Mulți utilizatori fac o greșeală imensă

Mai exact, persoanele care folosesc clone WhatsApp ar putea să aibă contul închis permanent sau piardă întreaga arhivă a conversațiilor, potrivit The Sun. De asemenea, versiunile GB WhatsApp, WhatsApp Delta sau WhatsApp Plus se numără printre clonele făcute după versiunea oficială.

Compania a început să le trimită mesaje utilizatorilor pentru ca aceștia să fie cât mai bine informați.

„Dacă ați primit un mesaj în aplicație care spune că contul dumneavoastră este „închis temporar”, înseamnă că probabil că utilizați o versiune neacceptată de WhatsApp în locul aplicației oficiale.

Dacă nu treceți la aplicația oficială, contul dumneavoastră de WhatsApp ar putea să fie închis definitiv.”, este relatat în mesajul pe care îl primesc utilizatorii care nu folosesc versiunea oficială WhatsApp.

Multe persoane aleg aceste variante pentru că pot profita de anumite opțiuni în plus. Cei care recurg la respectivele aplicații pot să trimită mai multe poze simultan sau să vadă dacă interlocutorii au citit mesajele. Totuși, opțiunile respective nu sunt posibile și pentru varianta oficială WhatsApp.

Ce au transmis reprezentanții companiei. La ce aplicații trebuie să se renunțe imediat

Aceste clone încalcă politica de securitate pe care o are compania. Clonele aplicației pot să fie găsite pe site-uri externe magazinului Google, fără să fie disponibile în Google Play Store. Cei care recurg la aceste platforme pentru a profita de opțiuni pot să piardă definitiv conturile WhatsApp.

„Aceste aplicații neoficiale sunt dezvoltate de terțe părți și încalcă politica noastră de utilizare. WhatsApp nu susține aceste aplicații, deoarece nu pot să fie validate practicile lor de securitate.”, a transmis compania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI