Grav accident rutier la Aninoasa, Dâmbovița. Un microbuz care transporta copii s-a ciocnit cu un autoturism. Două persoane au decedat

Grav accident rutier la Aninoasa, Dâmbovița. Un microbuz care transporta copii s-a ciocnit cu un autoturism. Două persoane au decedat
Accident grav cu morți în Dâmbovița

Stare de alertă în această dimineață după impactul violent dintre un autoturism și un autobuz care transporta nouă copii. Tragedia a avut loc în Aninoasa, județul Dâmbovița, acolo unde două persoane au murit pe loc. Mai multe echipaje medicale au sosit la fața locului pentru a oferi primul ajutor și pentru a transporta victimele la spital.

În ce stare se află cei nouă copii aflați în microbuz

Un accident îngrozitor a avut loc în această dimineață în Dâmbovița, acolo unde nouă copilași care erau conduși către școală au fost la un pas de moarte. Din păcate, la sosirea echipajelor două persoane erau încarcerate, iar ulterior a fost constatat decesul acestora. Potrivit autorităților, identotatea acestora nu este momentan cunoscută, însă este vorba despre șoferul microbuzului și un însoțitor care se afla împreună cu cei mici.

Pentru a oferi primul ajutor, la locul accidentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD, patru Ambulanțe SAJ , două echipaje de descarcerare și două mașini de stingere. Pentru moment, viața tuturor copiilor este în afara oricărui pericol.

„Din informațiile preliminare, există 2 persoane încarcerate inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz). În microbuzul implicat au fost 9 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție. Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului.

Aceștia din urma sunt în curs de evaluare medicală la fața locului. Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului acționează 2 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 mașini de stingere”, a transmis ISU Dâmbovița.

Imediat după accident, traficul a fost oprit în totalitate, pentru ca salvatorii să poată interveni în zona accidentului fără impedimente.

„Asigurare zonă accident în Aninoasa, între un autoturism şi un microbuz. Intervin Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar de la Detaşamentul Pucioasa un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD”, a transmis ISU Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Vezi imagini video de la fața locului:

Vezi mai multe imagini de la locul accidentului în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI