Gluma Loteriei Române legată de vizita Papei Francisc. Mulți nu au gustat-o deloc

Gluma Loteriei Române legată de vizita Papei Francisc. Mulți nu au gustat-o deloc
Loteria Română s-a pus pe glume înainte de vizita Papei Francisc

Loteria Română s-a gândit să îl întâmpine pe Papa Francisc într-un mod cât mai amuzant. Cu o zi înainte de sosirea Suveranului pontif la București, pe pagina de Facebook a Loteriei a fost postată o fotografie desenată cu un elev care îl roagă pe Înaltul prelat să îl lase… la mare. Elevul se folosește de versurile unei melodii cântate de fosta trupă Andre.

Loteria Română s-a pus pe glume înainte de vizita Papei Francisc

Loteria Română s-a gândit că îi poate face pe români să zâmbească nu doar prin premiile pe care le acordă la fiecare extragere Loto organizată, dar și prin glume plasate inteligent. Și cum cel mai potrivit mediu pentru glumit este internetul, pe pagina de Facebook a fost postată o fotografie în care Papa Francisc stă pe scaunul său, iar la picioarele sale stă un elev care tocmai a ieșit de la școală.

Elevul îl imploră pe Suveranul pontif să îl lase să plece la mare. Până aici pare să nu fie nimic amuzant, numai că elevul se folosește de versurile unei melodii cântate de fosta trupă Andre (formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan).

„Lasă-mă, Papa, la mare, vreau distracție și soare!”, îi spune copilul Papei Francisc.

Foto: Facebook Loteria Română
Foto: Facebook Loteria Română

Fotografia a adunat repede zeci de aprecieri și comentarii, dar mulți nu au gustat deloc gluma.

Nu știm dacă elevul a primit permisiunea Papei să meargă la mare, dar ar putea pleca vara asta pe litoral dacă părinții lui și-au cumpărat bilete la tragerea Loto de joi, 30 mai. Și dacă ar fi norocoșii câștigători ai premiilor puse în joc, desigur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI