Giulia, de la muzică la TV. Ce emisiune va avea pe Prima TV soția lui Vlad Huidu

Giulia, de la muzică la TV. Ce emisiune va avea pe Prima TV soția lui Vlad Huidu
Giulia, de la muzică la TV. Ce emisiune va avea pe Prima TV soția lui Vlad Huidu

Giulia, de la muzică la TV! Artista este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică pop din România. De pe 1 Martie, o veți putea urmări și la TV, prezentând noua sa emisiune „Hai cu fetele”. Anterior, a fost solista formație Dj Project și a făcut parte din trupa Candy.

Cariera muzicală

Giulia a făcut prima dată cunoștință cu scena la vârsta de doar 6 ani. Cocheta cu muzica de mică, nu este de mirare faptul că este una dintre cele mai talentate cântărețe. Prima sa apariție a avut loc la un spectacol-emisiune pentru copii numit „Tip Top Monitop”.

În anul 1995, Giulia și-a lansat prima casetă cu melodii compuse alături de Mihai Ochiu și Adrian Ordean. A făcut parte dintr-un trio feminin în anul 1996, dar nu a durat foarte mult. În anul 1998 a fost prezentatoare unei emisiuni TV ce era dedicată, în special, adolescenților.

Tot în același an, a câștigat preselecția pentru „Școala Vedetelor”. Acolo a fost înființat al trio din care făceau parte Monica Andrei și Andreea Antonescu. Din păcate, nici această formulă a nu a rezistat, fetele s-au despărțit la scurt timp.

Apoi, datorită lui Laurențiu Duță, Giulia a ajuns să facă parte din trupa Candy. În anul 2004 renunță la trupă și decide să urmeze o carieră solo. De ziua ei, pe 7 noiembrie 2004, lansează și primul ei album intitulat „Giula”. A lansat 4 albume, ultimul fiind intitulat „Un om cu un pian”, lansat în anul 2012.

Giula va fi gazda unei noi emisiuni TV

De pe 1 Martie, Giula va prezenta o nouă emisiune difuzată pe Prima TV. „Hai cu fetele” va fi prezentată de către Diana Bart, Ioana Petric, Gabriela Marin și Giulia Anghelescu. Giula și-a anunțat fanii postând pe contul ei de Instagram, aceasta a precizat că este foarte fericită și entuziasmată.

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aș fi răspuns că aș vrea să mă întorc la radio și televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani și mă leagă amintiri frumoase de fiecare producție la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câțiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele.

«Hai cu fetele» este un proiect la care abia aștept să particip, cu atât mai mult, cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.

Deși probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care voi să nu le știți despre mine, sunt absolut convinsă că vă pot surprinde plăcut și cu proiectul «Hai cu fetele». Abia aștept să ne vedem la Prima TV din 1 martie, de luni până joi, de la 17:00! Vă puuuup”, a scris Giulia.”

Cele 4 prezentatoare vor aborda diferite teme într-o manieră fresh și relaxantă. Vor combina divertismentul cu diferite subiecte interesante pentru comunitatea feminină, dar asta nu înseamnă că vor da bărbații deoparte.

”O emisiune de atitudine, cu atitudine. Ne dorim să fie un program curat, fără circ, fără can-can, mesajul nostru fiind „hai că se poate!”. Sunt sigură că vom fi gașca din care telespectatoarele își vor dori să facă parte.

Și chiar dacă subiectele abordate vor fi în mare parte de interes feminin, nu vă faceți griji, sunt bineveniți și domnii . Vorba aceea, este o emisiune pentru femei, bună dacă o urmăresc bărbații.” spune Ioana Petric, una dintre protagoniste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI