Giovanni Becali a fost arestat, s-a aflat acum: „M-am bătut cu poliția! Bătaie, bătaie!”

Giovanni Becali a fost arestat, s-a aflat acum: „M-am bătut cu poliția!Bătaie, bătaie!"

Giovanni Becali, unul din cei mai controversați impresari sportivi, a avut de-a lungul timpului aventuri, una și una, despre care s-a decis să povestească, la un moment dat fără niciun fel de rețineri.

„M-am bătut cu poliția!Bătaie, bătaie!”

Invitat în studiol GSP TV, vărul lui Gigi Becali, fostul impresar sportiv Giovanni Becali, printre multele povești din viața sa, a vorbit și despre un episod mai puțin ortodox, ce s-a petrecut cu ani în urmă în America de Sud, când a ajuns în spatele gratiilor pentru o noapte în celebrul oraș sud-american Bogota, din Columbia. La vremea respectivă era căsătorit cu o columbiancă, fata unui erou columbian, Tulio Hernandez care, s-a prăbușit cu avionul pe care-l pilota, cu 195 de pasageri, la Madrid. Episodul relatat de Giovanii a avut loc în aeroportul columbian, la o verificare de rutină a bagajelor .

”Am făcut pușcărie o noapte la Bogota, în Columbia. Eram pe aeroport în întârziere, ne întorceam la Frankfurt. Mie mi-a lăsat soția trusa ei de machiaj. Eu nu știam cum se desface. La control, au desfăcut-o ei, m-au văzut mai nervos și-au băgat diverse chestii în toate cremele să le verifice.

Giovanni Becali a fost arestat, s-a aflat acum: „M-am bătut cu poliția!Bătaie, bătaie!
Giovanni Becali a fost arestat, s-a aflat acum: „M-am bătut cu poliția!Bătaie, bătaie!”

Soția cu fata trecuseră deja. Au închis trusa, am plecat. Când mă duc în sală, toată lumea era deja îmbarcată! Eu m-am dus după avion să mă sui. Prea târziu. Fata și nevasta mă așteptau într-o cameră. Când ies din camera aia, îl văd p-ăla care mi-a controlat cremele. Și îi spun: „Hijo de puta!”. Și-a început o bătaie… Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!”, a povestit impresarul.

După incidentul din aeroport polițiștii l-au dus în arestul unei închisori din oraș, unde, după cum a relatat Giovanni, a stat 24 de ore, dar a fost scos a doua zi  de cumnatul său, acesta din urmă reproșându-i că nu a menționat numele socrului său în momentul altercației cu polițiștii din aeroport.

”M-au luat și m-au băgat o noapte la pușcărie. Dimineață a venit cumnatul meu, fratele soției. M-a chemat comandatul: „De ce n-ai zis, mă, că ești ginerele lui Tulio Hernandez?”. „Păi, am mai avut timp să zic ceva…?”. O noapte am stat în arest, la Bogota.”, a mai povestit Giovanni Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI