11 sept. 2023 | 13:03

Gina Pistol, în locul Irinei Fodor la Chefi la Cuțite? Anunțul momentului: „Mă voi întoarce”

Monden
Gina Pistol, în locul Irinei Fodor la Chefi la Cuțite? Anunțul momentului:
Gina Pistol, în locul Irinei Fodor la Chefi la Cuțite?

A trecut jumătate de an de la momentul în care prezentatoarea își anunța retragerea din îndrăgitul proiect TV. Acum a surprins din nou, cu o serie de declarații neașteptate. Ar putea reveni Gina Pistol în locul Irinei Fodor la Chefi la Cuțite? Ce a spus blonda.

Gina Pistol i-ar putea lua locul Irinei Fodor la Chefi la Cuțite?

La începutul acestui an, Gina Pistol dezvăluia că, pentru ea, capitolul Chefi la Cuțite se încheie, după 11 sezoane fabuloase, timp în care competiția culinară a adus un număr uriaș de oameni în fața micului ecran.

Acum, a surprins din nou! Ar putea reveni Gina Pistol în locul Irinei Fodor la Chefi la Cuțite? Blonda a vorbit recent despre întoarcerea pe micul ecran.

În condițiile în care noul sezon al show-ului culinar abia a început, se pare că vedeta este pregătită și dornică să se implice din nou în televiziune.

”Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce.

Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt.

Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!”, a spus soția lui Smiley, potrivit Cancan.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol, revenire spectaculoasă. Unde o poți vedea pe fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite

Gina Pistol, în locul Irinei Fodor la Chefi la Cuțite? Anunțul momentului: "Mă voi întoarce"

Gina Pistol la Chefi la cutite

A trecut doar jumătate de an de când și-a anunțat retragerea din televiziune

În luna februarie a acestui an, blonda preciza că simte nevoia să ia o pauză de la munca în televiziune și să își dedice mai mult tim familie, în special fetiței.

Câteva luni mai târziu, ea și Smiley deveneau, oficial, soț și soție, nunta lor a devenit evenimentul monden al anului 2023.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:
Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express.

Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, scrie vedeta Antena 1.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Irina Fodor în locul ei la Chefi la Cuțite 2023. Nu i-a căzut bine VIDEO

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să...”
Click.ro
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Digi24
Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
Capital.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Doliu în PRESA din ROMÂNIA! A murit CRISTIAN...
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să își pună un român din Buzău pe acoperișul casei, fără pic de reținere! Ce s-a aflat despre locuitorii din zonă
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro