06 iul. 2024 | 12:31

Gina Pistol, apariție incendiară la filmările Masterchef. Rochia mini i-a pus în evidență silueta perfectă

Monden
Gina Pistol, apariție incendiară la filmările Masterchef. Rochia mini i-a pus în evidență silueta perfectă

Gina Pistol a atras atenția cu cele mai recente fotografii distribuite în mediul online. Vedeta apare la filmările show-ul culinar ”MasterChef România”, pe care îl prezintă din toamnă la Pro TV. Aceasta a purtat o rochie mini care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Rochia în care Gina Pistol a făcut furori la filmările Masterchef

PRO TV a anunțat startul filmărilor pentru cel de-al 9-lea sezon al show-ului de cooking: MasterChef România, prezentat de Gina Pistol. În trecut, soția lui Smiley a moderat, la Antena 1, emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Express, apoi a luat o pauză pentru a de ocupă de creșterea fetiței sale, Josephine.

Gina Pistol a avut o apariție incendiară la o ședință foto pe care a realizat-o chiar în platoul emisiunii ”MasterChef România”. Pe contul ei de Instagram, unde are peste un milion și jumătate de urmăritori, vedeta a postat mai multe imagini și clipuri video, în care apare îmbrăcată într-o rochie mini care îi pune îi evidență silueta perfectă. Rochia este tip cămașă, viu colorată, cu galben, albastru și alb, iar în picioare are pantofi nude, strălucitori. (VEZI GALERIA FOTO)

Ce spune Gina Pistol despre revenirea la MasterChef

Soția lui Smiley a surprins în februarie 2023 când și-a anunțat retragerea din televiziune, iar la opt luni de la acel moment mărturisea că a trecut printr-o perioadă foarte grea și complicată, având în vedere că s-a împărțit între carieră și viața de familie. Dar pe 1 iulie, Gina Pistol anunța că revine  pe sticlă, la emisiunea MasterChef.

”Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii.

Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, despre micuța Josephine după revenirea ei în televiziune

Până acum, prezentatoarea TV i-a dedicat toată atenția cuvenită fiicei ei și a lui Smiley, Josephine, în vârstă trei ani. Se pare că micuța se acomodează cu schimbările care au apărut în familie, mai ales că Gina Pistol petrece ore bune pe platourile de filmare.

”M-au sunat mai devreme, pe video, că întreabă „mami unde e?’. Până acum pleca tati și știa că pleacă ori la studio ori la concert. M-au sunat, m-a văzut și a zis „ești foarte frumoasă’. Acasă nu stau chiar așa. Sunt frumoasă și acasă, dar nu chiar așa”, a povestit Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar în mai 2023 și-au unit destinele după o relație de șapte ani.

Parteneri