13 apr. 2022 | 13:08

Gilbert Gottfried a murit. Actorul de 67 de ani suferea de o boală nemiloasă

Monden
Gilbert Gottfried a murit. Actorul de 67 de ani suferea de o boală nemiloasă
A murit actorul Gilbert Gottfried

Celebrul actor de televiziune și comediant Gilbert Gottfried a murit, după ce a pierdut lupta cu o boală lungă și incurabilă. Actorul avea 67 de ani când a trecut la cele sfinte, potrivit spuselor familiei sale. Vestea i-a cutremurat pe fani în data de marți, 12 aprilie.

A murit comediantul Gilbert Gottfried

Gilbert Gottfried, actorul care a făcut o lume întreagă să râdă prin glumele sale pline de umor și vocea inconfundabilă, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani, în ziua de marți, 12 aprilie.

Conform celor de la CNN, comediantul a pierdut lupta cu distrofia miotonică de tipul doi, o boală cumplită care afectează inima.

„Suntem cu inima frântă să anunțăm dispariția iubitului nostru Gilbert Gottfried după o lungă boală.

Pe lângă faptul că este cea mai emblematică voce din comedie, Gilbert a fost un soț, frate, prieten și tată minunat pentru cei doi copii ai săi.

Deși astăzi este o zi tristă pentru noi toți, vă rugăm să continuați să râdeți cât mai tare posibil în onoarea lui Gilbert.”, a scris familia lui într-o postare pe Twitter.

Cine a fost Gilbert Gottfried

Deși publicul îl recunoaște după timbrul său vocal, Gilbert Gottfried a debutat ca membru al distribuției emisiunii „Saturday Night Live” pentru sezonul 1980 – 1981, unul dintre câteva sezoane fără Lorne Michaels la cârmă.

Regretatul actor de televiziune a întreținut publicul dornic de umor prin seri de stand-up comedy, de-a lungul anilor ’80, apărând frecvent la emisiunea de radio a lui Howard Stern. Deși a avut un mic rol în proiectul„Beverly Hills Cop 2”, din anii ’80, celebritatea lui Gilbert Gottfried a crescut în anii 1990.

De-a lungul anilor, actorul și-a folosit vocea inconfundabilă în roluri din filme de animație precum „Aladdin”, în rolul lui Iago macaw, precum și în comedii live-action precum „Problem Child”, în care a jucat rolul unui angajat al unei agenții de adopție.

În anii 2000 și 2010, Gottfried a apărut în roluri vocale în seriale ca „Family Guy” și ca simplu concurent în reality-show-uri, precum „Celebrity Wife Swap”.

Ce omagiu i-au adus colegii de breaslă

În ultimii 10 ani, regretatul actor a intervievat personalități de comedie și divertisment pe podcastul său, „Podcastul colosal al lui Gilbert Gottfried”. Un nou episod a fost lansat la începutul acestei luni.

Numeroși colegi de comedie de-ai lui Gottfried i-au adus un omagiu regretatului artist, pe rețelele sociale.

„Gilbert Gottfried nu a fost niciodată amuzant”. A fost un tip drăguț, mereu prietenos și i-a făcut pe mulți oameni fericiți.”- a scris comediantul Dane Cook.

Gilbert Gottfried m-a făcut să râd în momente când râsul nu a venit ușor. Ce cadou”, a scris actorul Jason Alexander într-un tweet.

Nimeni nu a fost mai amuzant decât Gilbert Gottfried pe rol. Putea să te pună în isterie convulsivă. Era, de asemenea, cel mai dulce om. Podcast-ul său este o comoară de comedie. Ce pierdere teribilă.”, a spus scriitorul și regizorul Judd Apatow.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
Ostropel de pui, rețetă veche de mai bine de 100 de ani. Ingredientul surpriză care face ca acest preparat să fie demențial
Click.ro
Cât ar fi plătit Laura Crișan să-și ucidă tatăl. Dezvăluiri privind asasinatul cu bombă de la Arad
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Pensie uriașă pentru un fost premier. Cât încasează lunar
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Traian Băsescu și Dan Diaconescu, scandal în direct la TV. S-a aflat ce a făcut fostul președinte
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE în TURUL DOI
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro