Gigi Becali vrea o pedeapsă drastică pentru Dorian Popa, prins drogat la volan: ‘Pușcărie și carnet luat toată viața’

de: Ștefan R. Apostol
30 10. 2023

În urmă cu câteva zile, celebrul Dorian Popa era prns de polițiștii, conducându-și mașina sub influența unor substanțe interzise. informația a inflamat imediat opinia pubică, iar printre cei care au reacționat a fost și Gigi Becali care vrea o pedeapsă drastică pentru Dorian Popa.

Dorian Popa, prins drogat la volan

Pe 27 octombrie, într-un moment în care întreaga societate românească este inflamată de evenimentele apărute ca urmare a consumului de droguri, vine știrea cu privire la Dorian Popa, prins drogat la volan.

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21.15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”, era raporutl polițiștilor dat publicității.

Dorian Popa, prins drogat la volan

Ba mai mult, acesta era doar în lenjeria intimă la volan, spre surprinderea agenților de poliție care l-au oprit.

Lucrurile au luat imdiat avânt, iar a doua zi opinia publică se scandaliza la aflarea veștilor despre incident.

Ce spun apropiații despre incindetul artistului

În încercarea de a afla care este situația, și cum s-a ajuns aici, Playtech știri a luat legătura și cu Elena Merișoreanu, o apropiată a familie, acestra spunându-ne în exclusivitate că:

”Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea saracul, se blestema ca e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni.

Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, ne-a declarat Elena Merișoreanu.

Vezi detalii aici: Ce a vorbit Elena Merișoreanu cu Dorian Popa

Au mai fost și alte reacții în spațiul public, după anunțil referitor la cum a fost depistat pozitiv de polițiști, printre aceștia și Mara Bănică care scrie pe rețelele de socializare că:

”Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m aș fi așteptat (nr. să consume substanțe interzise). Să conducă în chiloți da, nu mă surprinde deloc.

Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problemă. Mare. Consumatorii NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook.

Citește și: Mara Bănică, atac dur la Dorian Popa

Gigi Becali vrea o pedeapsă drastică pentru Dorian Popa

Așa cum era de așteptat, inclusiv Gigi Becali a reacționat pe marginea acestei situații, fiind recunoscut pentru faptul că nu suportă drogurile, și mai ales consumatorii.

Într-o intervenție la Realitatea TV, Gigi BEcali declară că vrea o pedeapsă drastică pentru Dorian Popa:

”Eu spun așa: dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Cazurile de acest tip au crescut în ultimile luni, iar în urma unor situații de acest gen s-a ajuns și la accidente tragice, precum cel de la 2 Mai, în urma cărtuia Vlad Pascu, aflat sub efectele consumului de droguri de mare risc, a luat viața a doi tineri, iar azi se află în închisaore așteptându-și pedeapsa.

Vezi și: Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. El ceruse plasarea în arest la domiciliu

Gigi Becali vrea o pedeapsă drastică pentru Dorian Popa

Deși Klaus Iohannis anunța că va pune pe agenda de lucru a CSAT recentele creșteri ale consumului de droguri, până la această oră nu s-au anunțat niciun fel de măsuri concrete la nivel național, în afară de propunerile de a introduce în școli teste antidrog.