Gigi Becali, un nou derapaj misogin. Ce i-a transmis Anamariei Prodan

Gigi Becali, un nou derapaj misogin. Ce i-a transmis Anamariei Prodan
Ce a făcut Gigi Becali după ce a jignit-o pe Anamaria Prodan. Impresara a povestit tot

Un nou scandal în lumea fotbalului românesc. În urma transferului lui Man de la FCSB, Gigi Becali a răbufnit. Cum l-a enervat impresara pe omul de afaceri, de acesta nu mai vrea să mai discute cu ea?

Gigi Becali, un nou derapaj misogin

Transferul lui Denis Man la Parma a făcut ca patronul FCSB să se supere foarte tare pe Anamaria Prodan. Gigi Becali susține că îl respectă pe Regecampf, însă nu va mai face nici o afacere cu ea. Ba chiar mai mult, se pare că omul de afaceri nu va mai vorbi cu soția acestuia.

”Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri». Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea.”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Giovanni a făcut acest transfer”

Finanțatorul FCSB susține nu este obligat să dea raportul nimănui și că vărul său Giovanni este cel care a făcut în totalitate acest transfer.

”Giovanni de la A la Z a făcut acest transfer. Prin cunoștințe, ca un fel de intermediar, că el nu are voie. Totul e meritul lui, atunci eu nu pot fi nedrept. Dreptatea e că Giovanni a făcut, e meritul lui. Dă-i Cezarului ce e al Cezarului ” a spus Gigi Becali.

Ce spune Anamaria Prodan

Impresara a vorbit pentru playsport.ro despre acest transfer. Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă faptul că Gigi Becali ar fi ”umflat” prețul transferului lui Denis Man, tocmai pentru ca ea să iasă din joc.

“Nu, nu cred că asta este suma de transfer. Din informațiile mele, nu. Dacă tot s-au apucat să vorbească, să fie sinceri până la capăt. Și-au bătut joc de munca mea de opt luni, dar lucrurile nu vor rămâne așa. Vrea Gigi să mi dea 100.000 euro? Ii dau eu lui 200.000. Suma pe care el trebuie să mi-o dea este de peste un milion de euro.

Normal că lucrurile nu vor rămâne așa, nu își bate nimeni joc de munca mea. M-a lăsat să fac toată treaba, iar pe ultima sută de metri m-a scos din joc ca să rămână banii în familie”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI