27 iul. 2020 | 07:58

Gigi Becali tună și fulgeră la adresa autorităților: „Vor să facă panică, să distrugă popoare! Noi avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie!”

Sănătate
Gigi Becali tună și fulgeră la adresa autorităților:
Gigi Becali tună și fulgeră la adresa autorităților: "Vor să facă panică, să distrugă popoare! Noi avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie, în sânge!"

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a surprins pe toată lumea cu afirmațiile făcute cu privire la răspândirea noului coronavirus. Extrem de credincios din fire, milionarul din Pipera consideră că România este o țară ortodoxă, iar asta ar împiedica virusul să le afecteze cetățenilor sănătatea.

“Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască”

În ciuda donațiilor făcute de Gigi Becali către spitalele destinate îngrijirii și vindecării pacienților infectați cu COVID-19, patronl FCSB lasă această problemă cu care se confruntă sistemul medical românesc pe seama religiei și a credinței. Acesta mărtursește că nu poartă mască, dar că merge la slujbe mereu, acest lucru fiind modul său de a se proteja.

Cu privire la familia sa, latifundarul din Pipera afirmă că soția și fetele poartă mască, dar el nu are nevoie, deoarece are “Sfânta Liturghie în sânge”.

Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască?

Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a afirmat Gigi Becali, la Antena3.

Ce tratament folosesc medicii de la clinica deținută de milionar, în tratarea infecției cu COVID-19

Gigi Becali a relatat ce mix de medicamente se folosește la clinica sa pentru tratarea bolnavilor cu noul coronavirus. Acesta a povestit în cât timp s-au vindecat doi dintre angajații săi, atunci când s-au infectat cu acest virus periculos.

Amidon, vitamina C, vitamina D, rezolvă problema. Bine, vorbesc de vitamina C în cantități mari. Mi s-a întâmplat, am avut cazuri de-ai mei: șoferi, două femei de serviciu. Au fost infectați și i-am izolat într-o casă: le-am făcut vitamina C-30 de grame, amidon, vitamina D și zinc și la revedere, în 5 zile au ieșit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Patronul FCSB consideră că situația în România este bună față de țările grav afectate, acolo und ear ieși peste 7000 de infectări, dacă s-ar efectua testele.

Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor.

Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pace. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de Covid”, a concluzionat omul de afaceri.

PlaySport
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
Cancan.ro
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Stirile PROTV
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Capital.ro
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se DAU pensiile mai DEVREME de PAȘTE! ANUNȚUL premierului CIOLACU
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro