Gigi Becali, țeapă de 300.000 de euro. Ce a pățit patronul lui FCSB, chiar acum

Gigi Becali, țeapă de 300.000 de euro. Ce a pățit patronul lui FCSB, chiar acum
Gigi Becai, țeapă de 300.000 de euro

Celebrul afacerist a luat o țeapă imensă de nu mai puțin de 300.000 de euro. În ce postură se află acum patronul lui FCSB? Fanii acestuia sunt extrem de îngrijorați de cele petrecute.

Gigi Becali, țepuit cu 300.000 de euro. Cum s-a întâmplat asta?

Gigi Becali a fost țepuit aspru de ruși. Acesta a comandat un nou lot de medimamente în lupta anti-covid, iar autoritățile din Moscova i-au blocat toată marfa în vamă, arată playsport.ro. Fanii săi nu l-au mai văzut activ atât de mult public, dar el continuă să facă acte de caritate de ordinul sutelor de euro, așa cum a obișnuit deja pe toată lumea. Afaceristul a făcut tot posibilul pentru face rost de o cantitate semnificativă de comprimate care au fost fabricate în Rusia la începutul pandemiei.

Mai exact, acesta a cheltuit aproximativ 150.000 de euro pentru a aduce în țară pastilele miraculoase în urmă cu aproape patru luni pe care le-a distribuit ulterior la câteva clinici și spitale, dar și la câteva biserici. Becali a decis astfel să mai cumpere un lot pentru a putea să sprijine unitățile sanitare cu un antidot în plus în lupta contra COVID-19. Afaceristul a plătit 300.000 de euro distribuitorului din Rusia, iar marfa era gata să plece spre România, ulterior patronul FCSB a fost înștiințat că încărcătura a fost blocată la vama rusă, iar complicațiile nu au încetat să apară.

Afaceristul speră să găsească în curând o soluție

Becali a explicat că este vorba despre o donație și că nu va profita de niciun ban de pe urma comprimatelor miraculoase, dar autoritățile ruse sunt și la momentul actual de neînduplecat, riscând să piardă cei 300.000 de euro.

„Gigi Becali nu a renunțat chiar dacă au trecut aproape două luni de când marfa este “sechestrată” în vama rusă. El speră să găsească o soluție pentru a reuși să deblocheze. Becali vrea să apeleze și la calea diplomatică. Totul pentru a obține medicamentele care par să fi salvat, până acum, viața a câteva sute de români. Gigi Becali pare că a fost „țepuit” de ruși cu 300.000 de euro. El nu renunță la ideea de a aduce medicamente pentru cei infectați cu noul coronavirus”, mai arată sursa citată.

Implicat în lupta contra COVID-19

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”
Gigi Becali (Sursa: gândul.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI