Gigi Becali primește o adevărată avere! O super echipă vrea să îi transfere „la pachet” pe Dennis Man și Florinel Coman

de: Andrei Simion
23 08. 2020
FCSB a câștigat fără emoții în prima etapă din Liga 1, pe terenul Astrei, scor 3-0. Au marcat Dennis Man, Florin Tănase și Olimpiu Moruțan. Iar veștile bune continuă să vină pentru Gigi Becali. Gazetsa Sporturilor scrie că ȚSKA Moscova a făcut o ofertă concretă pentru cei mai bine cotați jucători ai FCSB, Dannis Man și Florinel Coman. Rușii sunt gata să achite 12 milioane pentru cei doi. O sumă sub ceea ce spunea Becali că și-ar dori pentru transfer, dar cu siguranță cea mai bună ofertă pe care a primit-o până acum.

Gigi Becali, ofertă de 15 milioane de euro pentru Man și Coman de la ȚSKA Moscova. Îi dă dacă nu ajunge în grupele Europa League

Negocierile în Vest nu au adus prea multe variante pentru cei doi. S-a discutat de interes din partea mai multor echipe, dar nu au fost oferte concrete. Cele mai intense negocieri cu Norwich, dar prețul cerut de Becali i-a speriat pe englezi. 15 milioane doar pentru Man a fost suma pretinsă de patronul FCSB. Iar formația recent retrogradată în Championship s-a retras imediat. Ar fi fost dispusă să ofere maximum cinci milioane de euro pentru mijlocașul de 21 de ani.

În condițiile în care nu există oferte mai bune, Gigi Becali ar putea fi forțat să accepte această variantă pentru cei doi. Ultima speranță rămâne calificarea în grupele Europa League, performanță care ar asigura bugetul clubului pentru următorul an. Asta pentru că Becali a spus în mai multe rânduri că nu mai este dispus să împrumute echipa. Ar avea deja de recuperat 11 milioane de euro, conform spuselor sale.

Dacă FCSB va fi eliminată înainte de faza grupelor, atunci Becali îi va vinde cu siguranță pe Dennis Man și Florinel Coman. Chiar și pentru banii oferiți de ȚSKA Moscova, deși inițial patronul ilfovenilor voia ca această sumă să o ia pe un singur jucător.