Gigi Becali plătește o avere pentru salariile lunare de la FCSB. Acesta a dezvăluit despre ce sumă este vorba

de: Beatrice Dumitru
02 08. 2023

Gigi Becali oferă cele mai mari salarii din Superligă, iar un exemplu în acest sens este Vlad Chiricheș. Jucătorul repatriat de FCSB în această vară este cel mai bine plătit din România. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit cât îl costă salariile lunare pentru echipa vicecampioană, dar și câți bani încasează Vlad Chiricheș.

Cât plătește Gigi Becali pentru salariile de la FCSB

Gigi Becali este generos atunci când vine vorba despre salarii la FCSB. El plătește jucătorii cu zeci de mii de euro în fiecare lună, iar primul în top este Vlad Chiricheș. Fundașul adus în această vară de la Cremonese încasează 40.000 de euro lunar, devenind cel mai bine plătit jucător din România.

În urma mutărilor din această vară, topul celor mai mari salarii plătite de roș-albaștri s-a modificat. Gigi Becali a spus cât îl costă salariile lunare la FCSB, după venirea lui Vlad Chiricheș. El achită peste o jumătate de milion de euro.

Florinel Coman, unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la FCSB. Sursa foto: SPORT PICTURES

”Acum s-a mărit bugetul, nici nu am vrut să aflu. Cu tot cu academia, sunt 600.000 de euro. Am dat şase jucători şi am luat patru. Cum un milion? Dacă mă duc la un milion, mă duc în cap. Chiricheş are 40.000 de euro pe lună.

Dacă aveam salarii de 350.000 de euro, plus taxele, plus 100.000 la academie. Am tăiat la academie mult. Spuneţi-mi un jucător pe care l-a dat academia. Nu merge 1.5 milioane pe an, mai bine dau 1.5 milioane de euro pe lună când îl văd”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

Cei mai  bine plătiți jucători de la FCSB

Vlad Chiricheș l-a detronat pe Florinel Coman în topul salariilor de la FCSB, aflat acum pe locul doi. Podiumul este completat de Darius Olaru, aceștia finnd doi dintre cei mai în formă jucători ai FCSB-ului în acest moment. Lor li s-au mărit salariile în această vară, însă tot nu îl depășesc pe Vlad Chiricheș. Și Dawa are un salariu mare, încasând lunar 15.000 de euro.

Top trei salarii la FCSB

  • Vlad Chiricheș – 33.000 euro pe lună
  • Florinel Coman – 30.000 euro pe lună
  • Darius Olaru – 20.000 de euro pe lună

FCSB a debutat cu trei victorii în acest sezon de Liga 1. Pentru roş-albaştri urmează meciul retur cu CSKA 1948 Sofia dn Conference League, și derby-ul de pe Stadionul Steaua, cu CFR Cluj, din etapa a patra, ce va avea loc duminică, 6 august, de la ora 21:30.