Gigi Becali, pe prima pagină în presa internațională! Declarația care i-a contrariat pe jurnaliștii străini

Gigi Becali, pe prima pagină în presa internațională! Declarația care i-a contrariat pe jurnaliștii străini

Fce ce face Gigi Becali și iese din nou în evidență. Cu ultimele sale declarații în plină criză epidemiologică a ajuns pe prima pagină în presa internațională. Declarația care i-a contrariat pe jurnaliștii străini făcea referire la modul în care jucătorii de la FCSB își vor face antrenamentele.

Gigi Becali, pe prima pagină în presa internațională! Declarația care i-a contrariat pe jurnaliștii străini

Declarația finanțatorului FCSB a ținut capul de afiș al presei din Spania și Portugalia. În contextul crizei epidemiologice cu care se confruntă Europa în această perioadă, publicația spaniolă As și cea portugheză O Jogo au remarcat faptul că Gigi Becali „vrea ca jucătorii săi să iasă din carantină și e convins că, dacă ar fi întrebați și jucătorii, aceștia și-ar da acordul, cu toate că șansele de a lua coronavirus ar crește astfel decât dacă ar sta în case”.

„Acum nu mai facem antrenamente, dar le vom începe din nou. Legea spune să nu stai la mai puțin de un metru de cineva și să nu fie mai mult de 50 de persoane într-un loc. Asta înseamnă că nu ai voie la dușuri, la vestiare și-n sala de mese. Dar poți face antrenamente fizice. Dacă le dai jucătorilor să facă acasă, nu le fac. Unde să facă? Într-un apartament de 20 de metri pătrați?”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali se implică în lupta pentru combaterea crizei epidemiologice. Acte care au umit România

Pe lângă donațiile făcute, latifundiarul din Pipera a declarat că a găsit o metodă eficientă de a produce măști și halate care să fie puse la dispoziția spitalelor din România. Gigi Becali a stabilit cu o firmă care produce cămăși să înceteze producerea acestor articole vestimentare și să se apuce de produs măști și halate. În schimb, Becali i-a asigurat că toate materialele produse în scop sanitar vor fi achiziționate de către el.

Patronul FCSB a mai subliniat faptul că firma respectivă nu i-a pus niciun adaos la produsele comndate, ci doar 10% atât cât costă mâna de lucru și salariile muncitorilor.

„Am vorbit la Braiconf, cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice? Niște materiale? Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10% căt costă mâna de lucru și salariile muncitorilor”, a declarat Gigi Becali.

Deja, patronul FCSB a spus că a făcut o livrare către Matei Balș, însă vineri a spus că va dona măști Spitalului din Rădăuți. Pe lângă maști, Becali a mai donat și mese și scaune spitalelor, deoarece oamenii se plângeau că nu mai au unde să stea, precum și paturi, televizoare, telefoane. Latifundiarul din Pipera a plătit 13.000 de euro pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un scanner.

„Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi. Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a mai declarat finanțatorul FCSB.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI