Gigi Becali nu mai vrea să-l cumpere pe cel mai în vogă mijlocaș în Liga 1. „De la un milion de euro în sus, nu?”. Cine este jucătorul care a fost propus la FCSB

de: Sorin Barbu
23 09. 2022

Ori de câte ori apare un jucător spectaculos în Liga 1 se vorbește despre faptul că Gigi Becali este cu ochii pe el. Așa s-a întâmplat și acum cu Baba Alhassan, un mijlocaș ghanez care este al doilea cel mai bun marcator din SuperLiga, după italianul Andrea Compagno. Patronul FCSB s-a amuzat când a auzit ce sumă vor cei de la FC Hermannstad.

Cât costă Baba Alhassan, mijlocașul aflat pe lista de achiziții de la FCSB

Gigi Becali este cel mai important „sponsor” din campionatul românesc. Doar în această vară a cumpărat jucători de aproape cinci milioane de euro. Cei mai scumpi au fost David Miculescu, adus de la UTA cu 1,7 milioane de euro, și Andrea Compagno, transferat cu 1,5 milioane de euro. Atacantul italian este cel mai bun marcator din prima ligă, iar pe locul doi se află Baba Alhassan. Oficialii clubului FC Hermannstad au aflat din presă că de jucătorul lor s-a interesat FCSB.

„Vă dați seama că noi ne dorim să îl vindem în iarna asta pe Alhassan ca să mai facem și noi rost de bani, dar sub 500 de mii de euro nu stăm de vorbă cu nimeni. Nu îi vom da drumul să plece la nicio echipă sub 500 de mii de euro. De la această sumă vom începe negocierile cu cei care sunt interesați de jucătorul nostru.

În această vară noi am mai fost în negocieri cu cineva din străinătate, dar discuțiile respective nu s-au mai concretizat. Vă repet: nu am fost contactați de cineva de la FCSB, dar nici de Gigi Becali”, a declarat administratorul special al clubului, Marcu Maniu pentru Prosport.

Gigi Becali, amuzat de zvonurile legate de Baba Alhassan

Gigi Becali este mereu în căutare de jucători buni, dar spune că nu este interesat de mijlocașul care a marcat șase goluri în zece partide.

„Cine mi-l propune, tată? Dacă unii au o marfă de vânzare, gata, hop cu ea la Gigi Becali? Voi credeți că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1? Și ăsta cât oare o costa?

De la 1 milion de euro în sus, nu? Pe ce post este? Mijlocaș central? Păi nu îl am acolo pe Olaru? Nu, tată! Nu e adevărat. Nu mă interesează niciun Alhassan. Și nici vreau să spun lucruri aiurea de băiat că nu îl știu”, a declarat Gigi Becali.

Oficialii clubului FC Hermannstad susțin că Baba Alhassan se află și pe lista formației spaniole Albacete.