12 aug. 2022 | 16:46

Gigi Becali, nemulțumit de jocul lui Octavian Popescu. Ce-i reproșează jucătorului pe care vrea zeci de milioane de euro

Sport
Gigi Becali, nemulțumit de jocul lui Octavian Popescu. Ce-i reproșează jucătorului pe care vrea zeci de milioane de euro
Gigi Becali așteaptă mult mai mult de la jocul lui Octavian Popescu, pe care încă visează să-l vândă pe o sumă astronomică

Gigi Becali, nemulțumit de jocul lui Octavian Popescu. FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a trecut în retur, de slovacii de la Dunajska Streda, cu 1-0, același scor înregistrându-se și în partida tur. Deși s-a bucurat de reușita echipei sale, patronul vicecampioanei n-a avut cuvinte de laudă chiar pentru căpitanul echipei. Gigi Beali l-a luat „în colimator” pe Tavi Popescu, cu toate că jucătorul de 19 ani a dat o pasă genială la faza golului marcat de Cordea.

Gigi Becali, nemulțumit de jocul lui Octavian Popescu

Gigi Becali, nemulțumit de jocul lui Octavian Popescu. FCSB a învins, joi seară, cu 1-0, pe Arena Națională, pe Dunajska Streda și s-a calificat în play-off-ul Conference League. În fața unei audiențe de 40.000 de spectatori, elevii lui Nicolae Dică l-au bucurat pe patronul grupării cu prestația lor.

Becali a avut cuvinte de laudă pentru mai mulți jucători, remarcându-l în mod special pe atacantul Bogdan Rusu (32 de ani), abia adus de la CS Mioveni.

„Rusu a câștigat toate duelurile, chiar m-a impresionat. Jocul lui mi-a plăcut. A câștigat duelurile, a jucat bine fără minge. Când a ieșit el, s-a cam stricat jocul întregii echipe.

Tamm a fost o mare bucurie pentru mine. Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare. N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian!”, a declarat Becali, conform Pro Arena.

Ce-i reproșează jucătorului pe care vrea zeci de milioane de euro

Gigi Becali a fost nemulțumit de prestația lui Tavi Popescu, cel care a preluat și banderola de căpitan, în absența lui Florinel Coman. Omul de afaceri, care încă visează să-l vândă pe jucătorul de 19 ani cu 50 de milioane de euro, pare că a înțeles că pretențiile sale financiare sunt, la ora actuală, total nerealiste. Și asta, în ciuda faptului că Popescu a oferit o pasă de geniu la faza golului.

„Normal că am așteptări de la Tavi, nu e el încă. Știi ce vreau de la un jucător tânăr de 18-19 ani? Să crească, câtuși de puțin, dar să crească. Octavian stagnează, e adevărat că ne dă senzația de mare jucător pentru că ne câștigă meciuri, dă o pasă decisivă ca aseară și a scos cartonaș roșu, dar eu nu vreau doar asta de la el, vreau să marcheze goluri, să dea mai multe pase decisive, să dribleze în ultimii 30 de metri.

A fost încântare pasa, dar doar cu o pasă nu poți lua zeci de milioane. Ca să iei milioane, trebuie să fie încă 3-4 pase ca aia pe meci și două goluri”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

„Doar cu o pasă, nu poți lua zeci de milioane”

Pretențiile lui Gigi Becali de la jocul său nu l-au surprins pe Tavi Popescu. Acesta a declarat, la finalul partidei de aseară, că e normal ca acesta să aibă așteptări mai mari de la el.

„Le mulțumesc suporterilor minunați. Ne împing de la spate foarte mult, mai ales când simți că nu mai poți, iar ei sar și cântă. Sunt fericit că staff-ul a avut încredere în mine să-mi ofere această banderolă și că m-a pus căpitan și sper să nu dezamăgesc.

Este normal (n.r. – ca Gigi Becali să aibă pretenții și mai mari de la el). Am luat și numărul 10 și este normal să aștepte mai mult de la mine”, a declarat Tavi Popescu la finalul partidei cu Dunajska Streda de aseară.

FCSB va juca în play-off-ul competiției contra norvegienilor de la Viking. Dacă va intra în grupele Conference League, vicecampioana îi va aduce lui Gigi Becali încă 3 milioane de euro. Până în această fază, performanța roș-albaștrilor este recompensată de UEFA cu 750.000 de euro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro