Gigi Becali, lovitură dureroasă. Mama afaceristului s-a infectat. Ce a făcut patronul lui FCSB

Gigi Becali, lovitură dureroasă. Mama afaceristului s-a infectat. Ce a făcut patronul lui FCSB
Gigi Becali, lovitură la Înalta Curte.

Gigi Becali trece prin clipe foarte grele! Cunoscutul afacerist a aflat recent că mama sa a fost infectată cu coronavirus, iar pentru că aceasta este în categoria de persoane vulnerabile, acesta este și mai speriat. Ce a făcut după ce a auzit diagnosticul celei care i-a dat viață?

Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus. Ce gest a făcut patronul lui FCSB după?

Fanii cunoscutului afacerist au observat că acesta a dispărut din spațiul public în ultima perioadă, iar asta dintr-un motiv întemeiat. Acesta vrea să aibă o mai mare grijă la starea de sănătate a familiei și se concentrează ca în vremurile pe care le trăim cei pe care îi iubește să rămână în siguranță. Din păcate, veștile grele nu-l ocolesc, pentru că mama sa tocmai a fost testată pozitiv cu coronavirus. După ce a criticat în permanență măsurile de distanțare și de combatere a coronavirusului, Becali a ajuns într-o situație foarte delicată, când chiar propria lui mamă s-a infectat cu COVID-19, arată prosport.ro.

Femeia se află în categoria persoanelor vulnerabile, motiv dublu de îngrijorare pentru cei care o iubesc. După aflarea veștii, latifundiarul a dat fuga la un centru de testare pentru a vedea dacă nu cumva este și el infectat. Patronul clubului s-ar fi testat nu doar o dată, ci de cinci ori. Din fericire pentru acesta, dar și pentru oamenii pe care i-a avut alături în ultima perioadă, rezultatul testului a fost negativ. Pe lângă durerea venită din partea noii vești, viața lui Becali nu stă deloc pe roze, pentru că FCSB a fost lovită crunt de noul coronavirus – nouă jucători infectați și aproape tot staff-ul tehnic.

Veste dureroasă pentru Becali. Mama sa s-a infectat cu coronavirus
Veste dureroasă pentru Becali. Mama sa s-a infectat cu coronavirus

FCSB, lovit crunt de coronavirus

„FCSB anunţă că, în urma retestării COVID-19 de miercuri după-amiază, din Serbia, au fost înregistrate 5 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorii Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu şi Ionuţ Vînă. De asemenea, acestora li se alătură alţi trei jucători, depistaţi pozitiv pentru COVID-19 în urma unei testări efectuate în Timişoara: Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru”
FCSB

Infectări în rândul echipei
Infectări în rândul echipei

COVID-19 la FCSB

  • Jucători:

Andrei Vlad – portar
Andrei Miron – fundaș central
Iulian Cristea – fundaș central
Ovidiu Popescu – mijlocaș
Ionuț Vînă – mijocaș
Darius Olaru – mijlocaș
Florin Tănase – mijlocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Sergiu Buș – atacant

  • Staff:

Ovidiu Kurti – kinetoterapeut
Marius Popa – antrenor de portari
Anton Petrea – antrenor principal
Thomas Neubert – preparator fizic
Horea Codorean – preparator fizic
Sorin Cristof – kinetoterapeut
Bogdan Stoica – analist video
Marius Ianuli – team-manager