Gigi Becali le-a spus fotbaliștilor de la FCSB să nu se vaccineze. Ce s-a întâmplat apoi

Gigi Becali le-a spus fotbaliștilor de la FCSB să nu se vaccineze. Ce s-a întâmplat apoi
Gigi Becali are trei jucători vaccinați și nouă trecuți prin boală

FCSB are mai probleme cu lotul, după mai multe accidentăi și după ce un număr de jucători au fost depistați cu covid. Din aceste motive, Edi Iordănescu a avut greutăți în a încropi echipa pentru meciurile cu Mioveni. Aceleșai motive au dus și la amânarea meciului cu Farul Constanța și pierderea, la masa verde, a meciului din Cupa României cu Voluntari. Cu toate astea, Gigi Becali le-ar fi cerut jucătorilor săi să nu se vaccineze.

Gigi Becali are trei jucători vaccinați și nouă trecuți prin boală

Odată cu reînceperea campionatului, Gigi Becali a avut mari probleme la lot. După primele etape, cel puțin nouă jucători au fost infectați cu coronavirus, fiind obligați să stea în carantină. Cei nouă, Straton, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Valentin Creţu, Răzvan Oaidă, Octavian Popescu, Valentin Gheorghe, Adrian Şut şi Andrei Cordea, au făcut boala, iar acum sunt bine, conform staff-ului medical al FCSB.

De cealaltă parte, conformunor surse, trei jucători importanți dine chipa lui Gigi Becali, s-ar fi vaccinat deja, deși patronul le-ar fi cerut tuturor să nu se vaccineze. Cei vaccinați ar fi Budescu, Keşeru şi Haruţ, toți trei fiin vaccinați, cel puțin cu o doză de vaccin anti-covid, după cum declara chiar Gigi Becali.

„Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

„Ei m-au întrebat dacă prefer să mor, decât să fac vaccin”

Surse apropiate ale acestuia, înainte de recunoaște acest lucru chiar el public, spuneau că latifundiarul din Pipera le-ar fi cerut jucătorilor săi să nu se vaccineze, spunându-le că în câțiva ani nu vor mai putea avea copii, ca uramre a efectelor vaccinurilor. Ulterior, la aceeași emisiune de la Digi Sport, Gigi Becali declara:

„Ei m-au întrebat dacă prefer să mor, decât să fac vaccin. Și eu le-am spus ce le-am spus, nu vă mai zic vouă acum… Așa cum Ilie Dumitrescu ne ura nouă sănătate, așa vă urez și eu sănătate tuturor vaccinaților.

Numai că peste doi ani o să vedem noi cine, cui o să mai ureze sănătate. Eu mă feresc de vaccinați, stau la trei metri de ei! O să vedem noi peste doi ani!”, a mai spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club.

Gigi Becali a intat zilele acestea în atenția presei, după ce acuza autoritățile că nu-i dau voie să aducă în România un medicament care ar putea ajuta la vindecarea pacienților infectați cu covid. Medicamentul în cauză, Arbidol, este produs în Rusia, dar autoritățile române nu i-au permis afaceristului să-l introducă în țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI